Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
27 jun 2005
Algunes consideracions sobre la seva personalitat, (si hem de fer cas al que d'ella es diu).
Ha tornat a suscitar-se una certa incertesa sobre la naturalesa d’Ariadna Pi i què el que al capdavall justifica accions seves com la de clavar una foguera de Sant Joan al bell mig del passeig de Gràcia o, fa unes setmanes, ocupar un bus turístic a la plaça Catalunya per portar-lo al centre de detenció d’immigrants de la Verneda. Al respecte, i pel que tinc entès, Ariadna Pi no es reclama executora de cap ideologia. Com a molt, i sempre pel que m’han dit, contempla una certa afinitat ideològica amb personatges com ara Fu-Manchú o el Doctor Maligno. I no va de broma. També m’han dit aquells als qui s’ha aparegut –recordeu que la seva condició no és exàctament humana– que detesta que la considerin un moviment social, bàsicament perquè no en coneix cap que no ho sigui. Posats a definir-se, penso que més aviat es consideraria a si mateixa no un moviment, sinó una contorsió o espasme social. Això és si més no el que els rumors que corren diuen d’ella.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
27 jun 2005
m'han dit que no té clítoris... qué és una humanoide... és cert?
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
Que es piri a la platja a menjarse uns chipirons, que vols ser santificada? o simplement saburreix i mira?.... els papas tenen calers i per aixo se li consenteix tot a aquesta nena?... el mon es mes que 3 gamberrades..
ANTIIMPERIALISTA SEMPRE
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
Jo vote S� a l'imaginacíó!
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
home aztiac, s'ha de reconèixer que tenir noves idees imaginatives per a la lluita no és dolent, encara que potser alguns estiguem habituallats a lo tipic: manifas, concerts, acció directe...
ja està bé que surtin noves formes de lluitar encara que sigui "una niña de papà", se li podria haver acudit a un altre tot aixó. Potser el que por irritar de tot plegat és aquest no tenir ideologia, llavors ¿que vol si no té un objectiu?
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
PD: akesta tia fa olor a postmodernitat
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
Gràcies a Déu, la foguera que va plantar aquesta irresponsable no va causar danys de consideració
Bobaliconades
28 jun 2005
No se de que va aquesta historia de AP, de fet vaig veure una noti a IMC que explicaba el tema de "l'ocupació" del bus, semblaba real, però tampoc una cosa de l'altre mon, semblaba un grup "d'artistes" els "artistes" sempre s'autoanomenen (i ben fet que fan) fent una de tantes "accions" suposadament imaguinatives (per exemple la moda "pret a revolter" de fa una anys, o d'altres mogudestes, que estan be, però que s'els dona molt d'autobombo). Desprès sols s'ha de mantenir un autodiàleg a IMC fins que s'els torni a acudir una altra erupció creativa.
Be, jo no se si és cert que van fer una foguera al Paseig de Gràcia, de fet no se trovar on és l'imaginació i la creativitat en el tema (fa uns anys es tallaven industria, corsega, lepanto, cartagena .... al meu barri) ... potser el que fora imaginatiu seria fer accions que reconectesin els barris (la canalla del barri) amb la plantada de fogueres, perqué que un grupet de "performers" planti una foguera i expliqui l'acte de creació a IMC no és gran cosa, la creativitat sols és tal quan no es un autodiàleg elitista i, les fogueres, o les fan els nois del carrer o son una bestiesa sense consistencia, per això millor cremar contenbidors a les manis, és molt més creatiu i una mica més arriscat (no massa).
Petonets
He seguit baixant i he trovat les fotos
28 jun 2005
Per la barra de la dreta, si les hagues vist abans més lamentable hagues vist "l'acció" un grup de madurets i maduretes apilant palets entre dues tanques de protecció!!! On han comprat els palets? d'on han tret les tanques? on és la gent? .... i, a sobre, el titol és "fotos de LA foguera", pero que es pensen, que sols s'ha fet una??. Lamentable espectacle, sense gent, sense nens, sense participacíó... AP aneu-vos amb en Fraga!!!
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
Que en sou de valents! Cremar contenidors... Que fort! Quans heu cremat darrerament! El més revolucionari que feu és escriure vagenades a Indymedia. Aneu amb compte, que igual us detenen. No soporteu que algú faci coses. Entre el tot i el no res, us quedeu amb el no res.
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
28 jun 2005
L'Ariadna Pi és un travelo que treballa prop del Camp Nou.
Benvolgut ròmul
29 jun 2005
Precisament és el que dic, que no és res, igual d'inutil i sense sentit que cremar un contenidor a una mani. Jo no he cremat mai cap contenidor (i penso que no en cremare mai cap). Ara be el tot que tu m'ofereixes s'assemble massa al no res.
No crec ser molt valent .... i tu??
Records al Rem i a la llopa
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
29 jun 2005
Quien es esta Ariana pino?
Re: Sobre la naturalesa d'Ariadna Pi
30 jun 2005
Potser tens raó, Beneït, però és que som quatre gats els que intentem tenir iniciatives crítiques i ens passem la vida carregant els uns contra els altres, com si ens fes ràbia que algú fes coses -que seran sempre insuficients- per posar-lo a parir. Sobre tot si comet l'error imperdonable d'aconseguir que li surtin bé. És o no es?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more