Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí : criminalització i repressió
Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
25 jun 2005
Ariadna Pi celebra una revetlla-sorpresa fora dels mapes mentals de l'Ajuntament. I no demana permís.
LâAriadna reuneix totes les edats, però a la nit de Sant Joan té tretze anys i està desitjant que sâacosti la revetlla per recollir i cremar fusta i encendre petards. Estimant-se tant la revolta, com no hauria de sentir-se feliç amb i dins la seva germana petita, la festa!
Ãs per això que lâAriadna està molt empipada amb lâodi que les nostres autoritats municipals demostren any rere any contra una festa que els resulta ingovernable i que, en conseqüència, detesten. La prepotència obsessiva i la irresoluble mediocritat que guia les accions dels poders públics sâhan mostrat durant tota la transacció antidemocràtica reiteradament entossudides a esborrar de lâasfalt de Barcelona la continuïtat de les fogueres de Sant Joan, la més bella de les fantasies urbanes dels infants en període estiuenc.
Fou aquest mateix ressentiment oficial a lâhora dâexcloure la realitat de les previsions dels poders instituïts el que provocà lâexpulsió de les platges de la Barceloneta dels ciutadans que lâany passat hi celebraven la revetlla, acusats dâembrutar la platja en una ciutat que als cinc primers mesos del 2005 ja ha arribat al límit màxim de 35 dies de contaminació extrema que els paràmetres de la Unió Europea situen com a permissibles en el decurs dâun any sencer, en una ciutat de què els usuaris dels transports públics portem més de deu anys sent martellejats per la contaminació sonora, visual i intel·lectual als soterranis del metro âamb música procedent dels altaveus i tota mena de missatges a les pantalles instal·lades sobre les andanesâ, sobre el qual seâns anuncia desvergonyidament que els nous vagons incorporaran més monitors. Benvinguts al món del capital que tot ho crema i que, no tan paradoxalment, odia les fogueres.
En vista que aquesta ciutat sâensorra cada dia més en la misèria, en vista que la solitud, el suïcidi, la fam i la més desesperant manca de perspectives de poder viure âviure!âesdevenen els contextos en què tenen lloc les realitats de sectors creixents de la població, en vista que gairebé totes les actuacions institucionals responen a la lògica de la maximització de beneficis econòmics i simbòlics per perpetuar una estafa immensa arrelada fins al pou de les nostres consciències, en vista que no ens nâanem a la merda, perquè ja hi som, amarats fins als ossos, va convocar a jugar com uns infants enfollits tot esperant la pluja dâestiu.
LâAriadna va convidar a tornar a ser nens i nenes la proppassada nit de Sant Joan, a âja sabeuâ recollir fusta, tirar petards, recordar als poderosos que, per molt que sâhi entestin, els carrers i les places no seran mai seus. A les 11 de la nit, Ariadna Pi i uns amics seus van fer gresca grossa i van cremar una foguera a la cruïlla del passeig de Gràcia i el carrer Aragó, fora dels mapes mentals municipals Ãbviament, no va demanar permís.
Els convidats van tenir ben present allò que escrigué en Salvat-Papasseit âlâAriadna se lâestimaâ: âAvui ja no es fa, però jo ho faria.â?ARIADNA PI

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
25 jun 2005
Aupa esos desobedientes de antropología!adriadna PI a cremat el clos???bueno tarde o temprano estará en la foguera!!!
Re: Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
25 jun 2005
Cóm és aquest jovent....
Re: Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
25 jun 2005
molt bé, però ara haurieu de fer alguna altra cosa per mirar de no quedar com uns gamberrets qualsevols.

I és que els mètodes clàssics no es van inventar perquè sí. Encara que alguns es creguin estar de tornada de tot.

tot i això, visca l'acció directa contra la tonteria estètico-pija del capital i el seu ajuntament!
Autenticacio d'identitat d'Ariadna Pi
25 jun 2005
Ariadna, més val que publiquis sempre amb la teva identitat verificada, per a què no et passi el mateix de l'altra vegada:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/174486
Re: Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
25 jun 2005
Identitat verificada. Sóc jo.

Ariadna Pi
Re: Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
27 jun 2005
Crema coses i tira coets no es capitalisme?
Re: Ariadna Pi encén una foguera de Sant Joan al passeig de Gràcia de Barcelona
27 jun 2005
>Identitat verificada. Sóc jo.

Doncs sembla que no. i es que abans s´atrapa a un mentider que a un coix. és molt fàcil i útil verificar la direcció de l´email sobretot per evitar els trolls.
Sindicato Sindicat