Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Protesta de les persones que treballen a Parcs i Jardins de Barcelona
23 jun 2005
Avui dijous 23 s'ha fet una concentració a les 13 hores a la porta d’entrada de l’ajuntament de Barcelona ubicada a la Plaça Sant Miquel (enrrera la Plaça Sant Jaume), per defensar el verd públic de Barcelona
pancarta_1.jpg
no_a_les_epes.jpg
timbals_1.jpg
Defensem el verd públic

Avui dijous 23 de juny, s'ha reunit el consell d'administració de l'institut municipal de Parcs i Jardins de Barcelona per aprovar el canvi d'estatuts i la transformació de l'actual transformació de l'institut en entitat pública empresarial.

Aquest acte dels treballadors /es de Parcs i Jardins és en contra de la greu intenció de l’equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona i també de la presidenta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins Sra. Imma Mayol, per modificar l’actual gestió de l’Institut i transformar-lo d’un organisme Autònom a una Entitat Pública Empresarial, per així, donar pas a les empreses privades i que es facin càrrec de les zones verdes de Barcelona, amb la qual cosa, sortiran perdent els ciutadans de Barcelona i els treballadors/es.

L'esquerra pija, també privatitza!
No,no,no a les privatitzacions!
Inma Mayol, privatiza tu sillón!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Protesta de les persones que treballen a Parcs i Jardins de Barcelona
23 jun 2005
luego unos por aqui, quieren llenar de más mierda nuestras calles y playas´

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/188050/index.php

a ver... si se hace la luz en algunas mentes irresponsables y "egoistas"

¡Salud!
Re: Protesta de les persones que treballen a Parcs i Jardins de Barcelona
23 jun 2005
Los motivos de la manifestación y la concentración en la plaza Sant Jaume ha sido el rechazo de los trabajador@s del Institut Municipal de Parcs i Jardins al cambio del sistema de gestión de Organismo Autónomo a Entidad Pública Empresarial que el Ayuntamiento de Barcelona tiene previsto aprobar en el próximo Pleno Municipal del mes de julio.

El Ayuntamiento de Barcelona excusándose en que la Ley 57/2003 de modernización del Gobierno Local, aprobada por el gobierno del Partido Popular, les «obliga» dada la actividad comercial que realizamos (la cual es claramente deficitaria y maquillada, no contabilizando los costes reales del personal y de los recursos propios empleados por el Institut) a convertirnos en EPE (Entidad Pública Empresarial), esconden sus pretensiones de tener las manos libres para poder EXTERNALIZAR más servicios.

Con la EPE que quieren aprobar y que estará regida por el derecho privado los mecanismos de transparencia y control público disminuirán (y eso que con los actuales la Sindicatura de Cuentas ya encontró graves irregularidades) y las posibilidades de subcontratación (privatización de servicios) ya no dependerán de su aprobación en el Consell d’Administració ni hará falta demostrar que no tenemos ni el personal ni la infraestructura necesaria.

Una decisión que piensan adoptar en el próximo Pleno Municipal del mes de julio el Ayuntamiento de Barcelona que cambiará el sistema de gestión del verde urbano. Un cambio que quiere transformar el actual Institut Municipal en una Entidad Pública Empresarial (EPE), y que va a representar una comercialización del verde urbano y un menor control público de las contrataciones que se realicen; una decisión que pretende hacer negocio de un Servicio Público.
Re: Protesta de les persones que treballen a Parcs i Jardins de Barcelona
23 jun 2005
Aproximadament 150 treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona es manifesten contra la "privatització" de l'empresa
23/06/2005 19:21



BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

Aproximadament 150 treballadors de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona, segons la Guàrdia Urbana, i 300, segons els organitzadors, s'han concentrat avui davant la seu central del Consistori per protestar sobre la "privatització" de l'empresa, segons han informat els sindicats organitzadors de l'acte.

Els treballadors, convocats pels sindicats CCOO, USOC, CGT i UGT han mostrat la seva oposició a la conversió de Parcs i Jardins en una Entitat Pública Empresarial.

En declaracions a Europa Press, el representant de CCOO al comitè d'empresa de Parcs i Jardins, Manel Barranco, el pas de l'ens d'Organisme Autònom a Entitat Pública Empresarial té com a objectiu l'"entrada d'empreses privades en l'execució de les seves actuacions".

D'aquesta manera, l'Ajuntament "vol donar feina a empreses privades" i, així, "s'acabarà extingint" l'actual plantilla de l'empresa, formada per aproximadament 940 treballadors fixos.

"Fins ara hem tingut autonomia", però ara l'Ajuntament "ens dirà què hem de fer", ha criticat Barranco, a la vegada que ha argumentat que aquesta transformació "només servirà per donar pas a les empreses privades i que es facin càrrec de les zones verdes de Barcelona", ha afegit el portaveu.

Paral·lelament, s'ha fet la reunió del Consell d'Administració del Institut Municipal de Parcs i Jardins per a l'aprovació del canvi d'estatuts i la transformació de l'actual Institut en una entitat pública empresarial.

L'aprovació ha tirat endavant amb els vots de tots els representants, tret dels de CiU i dels treballadors de l'empresa, segons el portaveu de CCOO
Re: Protesta de les persones que treballen a Parcs i Jardins de Barcelona
29 jul 2005
Compañeros de Barcelona ,se les planteò un reto a su supervivencia como en otras latitudes donde la globocolinizaciòn quiere imponerse...o somos nosotros los que venceremos o no tendremos otra alternativa.Quieres seguir con tu trabajo o dejar que le lo sustraigan,Tu decidecompañero.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more