Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : educació i societat : laboral
Els treballadors de Iberpotash ratifiquen la vaga de set dies contra l'acomiadament de sis empleats
21 jun 2005
Publicat a www.cgt.es Salut
Els treballadors de Iberpotash van ratificar avui en assemblea la convocatòria del comitè d'empresa de set dies de vaga a partir del pròxim dimarts per a protestar contra l'acomiadament de sis treballadors i reclamar la viabilitat de la planta de Sallent (Barcelona).

En cap moment s'ha produït per part de l'empresa cap gest de bona voluntat, sinó que continua amb una dinàmica agressiva contra els treballadors" i no existeix un projecte de viabilitat de la companyia.

Per això, el portaveu del comitè i representant de CGT va assegurar que "ens trobem en un atzucac i ens veiem forçats a la mobilització, ja que hem esgotat la resta dels camins".

"Volem arribar a acords que garanteixin la viabilitat de la mina, que s'acabi amb els acomiadaments, i que la comarca del Bages segueixi tenint futur, ja que, de seguir així, la situació ningú sap cap a on ens duran els esdeveniments", va afegir.

El calendari de vagues s'estén fins al mes de juliol i es realitzarà els pròxims dies 21, 24, 27 i 30 de juny, així com el 3, 4 i 10 de juliol. Els empleats de Iberpotash ja van fer vaga el passat 14 d'abril.
20/6/2005.
Mira també:
http://www.cgt.es/modules.php?name=News&file=article&sid=2583

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat