Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
[caufec] fotos de l'acció a l'Illa Diagonal
20 jun 2005
Crònica i fotos de l'acció de la Plataforma Popular contra el Pla Caufec davant l'Illa Diagonal, on es va presentar el dossier dels trapis del Caufec i uns ciutadans d'Esplugues van encadenar-se a les portes de Sacresa i a un pont de senyalització de la Diagonal
Divendres passat, dia 17 de juliol, dos membres de la Plataforma contra el Caufec van enfilar-se a un dels ponts de senyalització de l'Illa Diagonal i van despenjar una pancarta contra el Pla especulatiu, mentre que uns altres dos van encadenar-se a la porta d'entrada a Sacresa, la promotora immobiliària que, juntament amb l'Ajuntament d'Esplugues, volen construir dues torres d'oficines de 105 metres d'alçada, un munt de pisos d'alt estànding, un hotel i un centre comercial que, en un principi, havia de ser de 90 mil metres quadrats. L'acció va començar a les cinc de la tarda, on es va presentar un dossier que es pot baixar des d'aquest enllaç, on s'expliquen els punts foscos que envolten aquest projecte altament agressiu contra el medi ambient, que inclouen greus casos de prevaricació del batlle d'Esplugues, agressions físiques i intimidacions per part de Sacresa i molta, molta especulació. Tot seguit es va fer un berenar. Aleshores, els dos nois, que anaven vestits d'executius, van enfilar-se al pont de la Diagonal i van desplegar la pancarta. Les dues persones encadenades a les portes de Sacresa hi eren des de l'inici de la roda de premsa. La policia va tallar dos carrils de la Diagonal, van passar-hi els bombers, i finalment, una estona després, van acabar baixant-s'hi. Ni l'ajuntament (P$OE) ni la Generalitat (primer CiU i ara el tripartit P$OE-ERC-ICV) no han estat capaços (o no han volgut) veure això que sembla tan evident. Des dels 110.000 m2 de zona verda municipal que l'ajuntament regala a la promoció o les trampes amb el cost de soterrament de les línies elèctriques que l'empresa fixa en 7 vegades més del que determina un peritatge independent 13 anys després.
sacresa01.jpg
sacresa04.jpg
sacresa02.jpg
sacresa03.jpg
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [caufec] fotos de l'acció a l'Illa Diagonal
20 jun 2005
akesta plana web no existeix
Re: [caufec] fotos de l'acció a l'Illa Diagonal
20 jun 2005
No entenc de ordinadors, però si cliques el vincle de dalt, tot i ser correcte, et porta a una pàgina comercial, en canvi, si escrius el que posa exactament i manualment a la barra del navegador, et porta a la pàgina que vols.
Si més no curiós, algun tech sap perquè això?
Gràcies
Re: [caufec] fotos de l'acció a l'Illa Diagonal
20 jun 2005
MOLTA FORÇA PENYA D'ESPLUGUES US HO ESTEU CURRANT I LA GENT HO NOTA!!
ENDAVANT CONTRA EL CAUFEC!
Raresa internautica
21 jun 2005
Jo que treballo en aquest tema, tampoc entenc perquè l'adreça només funciona si l'escrius manualment al navegador.

Només se m'ocorre la possibilitat que l'empresa "100webspace" tingui intenvingudes les visites, i en rebre ells primer la visita poden discernir si ve d'una altra pàgina o està escrita manualment. La estranya cosa és que utilitzin això per a absorbir part de les visites d'un client (!)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more