Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Sí a la família?
19 jun 2005
La dreta i la família.
La dreta va tornar a sortir al carrer (quan organitzen la pròxima?), desprès de la manifestació contra el diàleg amb ETA, el retorn dels Papers de Salamanca ara ha tocat el torn als homosexuals. Ahir es van passejar per Madrid capellans, bisbes, polítics i "famílies model", d'aquelles que els hi agrada a l'Esglèsia i a la Dreta: matrimoni d'uns 40 anys, 4 o més fills, ben pentinadets,amb una bandera espanyola i OLÉ!.
Cal dir que la mitjana d'edat és complicada de fer, la inmensa majoria passaven dels 60 i la resta no tenien ni 10 anys. M'agradaria saber quin record els hi quedarà a aquests nens sobre aquesta manifestació, saben realment per què han sortir al carrer? no estan els pares despertant la homofòbia en els seus fills? i que quedi clar que no és culpa dels nens, sino de l'educació que reben per part de les "famílies model" que tenen pànic al que és diferent d'ells: immigrants,homosexuals, obrers ;-), en definitiva la por al que és diferent.
El tradicionalisme està ben viu, es feina de la societat i de l'educació a les escoles tombar-lo.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sí a la família?
19 jun 2005
Que hagin dut els nens a la manifestació em sembla absolutament escandalós. A aquestos si que no els haurien de deixar tindre fills!
Re: Sí a la família?
20 jun 2005
penso que totes aquestes movilitzacions tenen com a objectiu de fons crear una sensació de inestabilitat en el conjunt de l'estat i donar una imatge a l'exterior de que hi ha una voluntat de canvi en el si de la societat espanyola. Hem d'estar alerta pq hi ha molta gent que es creu tot el que surt per la tele, i aquesta colla d'invlucionites estan ben orgenitzats tant asociativament com mediaticament. Es vergonyós per exemple, la politització que s'ha dut a terme en al sí d'organitzacions com l'AVT, aquesta gent no tenen escrúpols i si algú encara dubta de la naturalesa humana d'aquesta dreta nacional que pensi amb l'11M. Van mentir amb 200 morts sobre la taula... 200 morts dels seus!... El que més va fotre a aquesta gentussa va ser perdre el poder per culpa de 200 treballadors morts, molts dels quals eren immigrants...àquesta gent no tenen ni moral ni credibilitat. El PP és un partit demòcrata pq hi ha democràcia, però quan la democràcia no hi era no van moure un dit per que aquesta vingués. No ho oblidem

salut
Re: Sí a la família?
20 jun 2005
És curiós que dirigents i militants del PP, amb tres o quatre divorcis a les esquenes, surtin a manifestar-se en fabor de la familia i el matrimoni!
Re: Sí a la família?
21 jun 2005
ni deu, ni amo, ni familia. abajo las cadenas....
Re: Sí a la família?
21 jun 2005
Estos obispos españoles salen contra los homosexuales muy molestos y escandalizados pero nunca, nunca, se les ha visto en ninguna manifestación contra la violencia domestica. Ni contra la precariedad laboral. Ni contra la pobreza. Que hipocritas de mierda los obispos españoles.
Sindicato Sindicat