Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
la democràtica turquia. Almenys una vintena de morts comunistes en els darrers dos dies
18 jun 2005
Notícia apareguda a vilaweb
http://www.vilaweb.com/www/ep/noticia?noticia=1355191
Turquia.- Abatuts vuit presumptes militants comunistes per les forces de seguretat turques
18/06/2005 12:16

ISTANBUL, 18 (EP/AP)

Les tropes turques han matat avui a almenys vuit presumptes militants d'esquerra durant uns enfrontaments en el sud-est de Turquia, cosa que eleva a 17 el número total de víctimes en aquests combats, que s'estan duent a terme des d'ahir, ha informat un oficial sota cobertura d'anonimat.

Les forces de seguretat turques van matar ahir a la regió oriental de Tunceli a nou presumptes militants de l'il·legal Partit Comunista Maoista, un grup petit però actiu a la zona de Tunceli. Els combats es van prolongar durant la nit i els soldats turcs van abatre a vuit militants més a primera hora d'avui, segons la mateixa font.

En un incident separat, les forces de seguretat turques van matar a dos rebels kurds durant la nit prop de la ciutat de Baskale, a la província de Van, fronterera amb Iran. Els rebels pertanyien a l'il·legalitzat Partit dels Treballadors del Kurdistan, que lluita per l'autonomia del sud-est de Turquia des del 1984. Més de 37.000 persones han mort en aquest conflicte, que ha experimentat un recent ressorgiment.
Mira també:
http://www.vilaweb.com/www/ep/noticia?noticia=1355191

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat