Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Nou Barris diu NO a El Corte Inglés
17 jun 2005
Aquesta tarda un grup de veïns i veïnes hem fet una cercavila pel barri i hem anat a les portes del Corte Inglés per denunciar el robatori del solar qualificat com a equipament social.
Imagen2.jpg
Aquesta tarda un grup de veïns i veïnes hem fet una cercavila pel barri i hem anat a les portes del Corte Inglés per denunciar el robatori del solar qualificat com a equipament social. Envoltats per policia uniformada i de paisà, hem fet sentir la nostra veu contra l´especulació salvatge que ha experimentat la zona dels antics terrenys de la Renfe Meridiana. Gràcies als polítics de l´Ajuntament, tenim un hotel, un centre d´oci de consum i un Corte Inglés que no fan cap servei al barri, només serveixen per omplir les butxaques dels de sempre.
Com que no en tenien prou amb tot el solar que ens han robat, el Corte Inglés encara ha robat més metres de sòl públic per construir els accessos, i ha construït dues plantes senceres sense permís, que esperen obrir pel Nadal. Tot això amb la complicitat dels polítics de l´Ajuntament, i amb la poca vergonya d´algún polític de Nou Barris, que encara qualifica públicament aquests grans magatzems com a equipament, amb qui creieu que esteu parlant?

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat