Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Antisonar
17 jun 2005
On cony es fa, o quan es pot saber
la penya no té npi

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Antisonar
17 jun 2005
a vegades sembla k si no sou antitot no sou feliços, i ara expliqueu mil arguments stupids contra el sonar, k es resumenix en com a mi no m'agrada a ningú li ha d'agradar.

Despres ens queixem de com ens veu la gent.... El resultat: k als moviments socials son els d sempre fet coses per ells mateixos.
Re: Antisonar
17 jun 2005
Tu te lo guisas, tu te lo comes,

Que tenen que veure els moviments socials en tot això??
Re: Antisonar
17 jun 2005
si el antisonar es un movimiento social que esta a favor de las pastillas, el techno acelerao y las birras más baratas y por supuesto contra el sonar


un movimiento social que provocará una revolución social y sino al tiempo...
Re: Antisonar
18 jun 2005
el que et provocara el Sonar es l'alzeimer als 30 anys, aixo si abans no has rebentat de pastilles.
Re: Antisonar
18 jun 2005
i love this game
Re: Antisonar
18 jun 2005
a 1'50 eurus li dius això birres barates!!?? i a sobre calentes koyons kin nivell, el qe sta clar es si algu vol anar-hi saura d'espavilar
Re: Antisonar
19 jun 2005
no ara direm on es perque vingui la puta policia a desmontar-nos el xiringuito
qui ha de saber on es ja ho sabra
Re: Antisonar
19 jun 2005
el antisonar ayer masque antisonar parecia la feria de abril despues de un atyaque nuclear. aumque la birra mas fria se servia solo en un chiringuito y valia la pena:
Re: Antisonar
19 jun 2005
El SOnar provoca alzeirmer? XD, lo que et provoca alzeimer es que prenguis, pastillas, coca, speed, keta etc..., el sonar no promou las drogas, qui promou las drogas son las RAVES, i el atrapats que venen aquesta merda, voleu acavar com ells? ademes es guanyen la vida sense curra una merda, nosaltres per comprar aquesta merda lis estem pagan amb la suo de la nostra front la seva puta vida, las RAVES son una merda i tart o dora us acavareu donant compte, sino es que esteu masa atrapats en aquest mon de drogues i merda, allavords si que no us enrrecordareu de res de tot aixo, perq acavareu amb alzeimer, jo estic afabor de les Raves, lo que no estic afabor es de les putes drogues, lunic que en fan es detrosarnos el cap .... y ningu es pot salvar de acavar com un llum
DROGAS NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Antisonar
19 jun 2005
Es senzill: fes el que vulguis ab el teu cos i el teu cervell. Pro no em vinguis explicant lo dolenta que es segons tu la droga i la relació tant evident que li troves ab les raves. Potser si que tots els teus coneguts que hi van es foten fins el cul (que, per exemple, no es el meu cas, tot i que de tant en tant ja me les foto les meves festas, ja), pero segurament en el lloc on curres tambe hi ha qui consumeix amagat en algun WC, i no per aixo s'ha de tancar l'empresa. La diferencia es que en una rave tothom és lliure de fer-ho cara a tothom, sense tindres que amagar per fer una cosa que almenys per a ell\@ es normal.

PD: Drogues no? no prens cafe? ni tabac? ni cap mena d'infusió? No t'agraden els orgasmes? i les pujades d'adrenalina?
Re: Antisonar
12 jul 2005
hola
veniu a festa major de montferrer!!! aixo si q es la ostia!!!
Re: Antisonar
23 gen 2006
el antisonar:la gent k sta en kontra d akst movimen es gent k no te resalkap!!!si ala vida ian drogues es per aprofitarles!i obrir la ment per dskonektar d una realitat k es una merda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sindicato Sindicat