Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cinque i continuitat de la 1ª Mostra del LLibre Anarquista BCN 05
17 jun 2005
Cinque i Continua la 1ª Mostra del LLibre Anarquista del LLibre BCN 05........
CRÒNICA DE LA 1ªMOSTRA DEL LLIBRE ANARQUISTA DE BCN 2005

DIJOUS 16 19:00hores...

La xerrada-presentació sobre els llibres "Los incontrolados" i "Història de 10 años" va fer plè a l'ateneu. Es va amenitzar després de la presentació corresponent del seu autor Miguel Amoròs amb l'aportació personal de diferents assitents a la xerrada, exponent diferents posicions sobre les tendències que hi havia en aqueslles vagues de la transició i. com no, sempre fent una reflexió entre el passat i l'avui. Aquests han estat editats per ed.Klinamen&Biblioteca Social Hernmanos Quero
Mentrestant a fora de l'ateneu es van exposar diferents parades de llibres on també hi haguè molta gent.
Després d'acabar la presentació-xerrada vem passar la pel.lícula "La lluita obrera. Història d'una vaga", treball de TVC que explica de manera esquinçada la història recent de la transició, centrant-se en la vaga de Laforsa.

DIVENDRES 17
19:00hores
1- Presentació del llibre "La cárcel Modelo de Barcelona. 100 años bastan, a càrrec del col.lectiu Étcétera, sota l'emprenta destructora de la coerció carcellària; la rebel.lia, l'expressió de la llibertat, les plantes, fugues, amotinaments... un segle de lluita dels pressos. Edició col.lectiva Ateneo Libertario Al Margen, Likiniano Elkartea, ateneu Llibertari de poble Sec& Col.Etcétera.
2- Després la segona presentació és del llibre "Tolerancia Cero. Estrategias y prácticas de la sociedad de control" de Alessandro De Giorgi a càrrec d'Iñaki rivera, edinatnt Virus.
3- La tercera presentació és "Entre Muros" a càrrec del seu autor xavi Cañadas, edita Muturreko Burutazioak.
4- L'última presentació que es farà será de la revista "Panóptico" a càrrec dels seus col.laboradors.
Per finalitzar la jornada es passarán dos projeccions ; una sobre el pres social grec, assasinat per l'Estat per la rebel.lia: Jaris Teberkidis. I l'última será una pel.lícula "El Experimento" de Olivier Hirschbiegel que està basada en un experiment real dut a terme fa 30 anys a Alemània, on un grup de persones es van repartir els rols de presos i carcellers i es veuen les cruentes conseqüències de l'autoritat.

DISSABTE 18
11:00 hores
"Repressió a Itàlia"
Petit acte informatiu sobre les últimes detencions a Itàlia (Lecce, Bolonia y Roma) a companys i companyes anarquistes.

Presentació del llibre "El enigma de la docilidad" a càrrec de l'autor Pedro García Olivo. sobre la implicació de l'escola, com a institució, en l'extermini global de la disidència i la diferència. cada persona un policía en si mateix. En paraules del propi autor, contra la homogenització,"me gustaría abogar por el peligro, ya que pronto no habrá nada más temible que el hecho de vivir a salvio". edita Virus.
17:00 hores
"Contra el arte y contra el poder"
Xerrada sobre la relació entre l'anarquisme i les corrents més polititzades del dadaisme. la pràctica, de fet llibertària i alliberadora, del dada. per servano Rocha.
"Los días en rojo"
presentació del llibre a càrrec del Grupo Surrealista de Madrid. Edita Pepitas de calabaza.
22:00 hores
Mímica, clásica y payasa.
Actuació a càrrec de Mimus Teatre.
Per finalitzar la projecció de "Besos al Besós", documental que tracta sobre la lluita veïnal al barri a principi dels anys vuitanta.

A tot això cal afegir que durant totes les jornades hi haurà una possada de paradetes a fora de l'ateneu de difernts distribuidores no tant sols de barcelona sinò també d'altres punts de la Península (han confirmat la seva assistència 17 distribuidores)

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more