Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Continuem amb la 1ª Mostra LLibre Anarquista BCN 05
15 jun 2005
Continuem amb la 1ª Mostra del LLibre Anarquista BCN 05....3er dia.
3er dia de la 1ª Mostra LLibre Anarquista BCN 05.

Salud a totes;

Ahir dia 14 de juny.....
Va tenir lloc la presentacío del llibre
Joan Peiro i Badalona (1905-1920. Inicis de un sindicalista llibertari. Aquest LLibre va estar presentat per Joan Zambrana i Jordi Albaladejo, els seus autors.
La presentacio va ser concurrida amb la presencia de unes vint persones, no tantes com els dilluns, pero es va crear tambe unes cuantes de intervencions i debat sobre temes diversos entor de Joan Peiro, la sevas corrents i la ciutat de Badalona. Aquest llibre
La xerrada va acabar cap a les nou pasades de la nit.


AVUI DIMECRES 15 DE JUNY A LES 19h.....

Josep Mª Rossello ens presentara el libelo
El Movimiento Naturiano, editat per LLavor d´Anarquia. En aquest libelo es recopila, la oposicio que a finals del segle XVIII ja hi havia qui es manifestava en contra de la civilitzacio, la industrialitzacio .....


DEMA DIJOUS 16 DE JUNY A LES 19h....

Primerament es pasara a pantalla gegant;La lluita obrera. Historia d´una vaga. Projeccio del documental que reflecteix de manera esquincada la historia recent a les lliutes obreres de la transicio, centrant-se a la vada de La Forsa.

Seguidament es presentaran per Miguel Amoros, els llibres Los Incontrolados i Historia de diez años editats conjuntament per Biblioteca Social Hermanos Quero i Klinamen.
"La memoria emocionant de la lluita per l´autonomia obrera a la decada dels setanta principis dels vuitanta. Hi havia qui veia en les vagues el comencament d´una accio revolucionaria que hauria d´abolir l´Estat i no fer-lo mes suportable modifincant-lo. L´extensio de la lluita a l´ambit internacional."

Dema seguirem informant dels actes com van transcurrin....

Salud i Anarquia

1ªMostra LLibre Anarquista BCN 05.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat