Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El Corte Inglés a Nou Barris
14 jun 2005
Gràcies a la magia d´especuladors i polítics de torn de Nou Barris un espai qualificat com a equipament pel barri es transformarà en ... un SALVATGE CORTE INGLÉS!!!
cartell_petit.gif
Senyors polítics de Nou Barris, no és això el que demanàvem pel barri, sinó equipaments socials, no demanàvem més especulació, sinó una escola Bressol, no demanàvem explotadors laborals, sinó condicions dignes a Renfe-Meridiana, no demanàvem més oci de consum, sinó un barri per a viure, no demanàvem una empresa de la guerra, sinó que ens deixeu en pau.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Corte Inglés a Nou Barris
15 jun 2005
L'Ajuntament de Barcelona, tan "sensible i ecologista", ha editat la Guia dels ocells de la ciutat. Quan sortirà la d'ocellots i rapinyaires de totat mena (amb la Mayol de "pava")?
a Mataró anem pel mateix camí...
15 jun 2005
Doncs el Tripartit de Mataró segueix les passes del de Barna, perquè ens volen col·locar un Corte Inglés en ple Centre.

De fet les expropiacions ja han començat, però l'Ajuntament no diu ni piu perquè és evident que un centre d'aquestes dimensions només beneficiarà als quatre comerciants de la cantonada, però implicarà més treball precari i un caos monumental en el trànsit ja de per sí prou caòtic del Centre de Mataró.

Una pregunta per la gent de Nou Barris, teniu material elaborat sobre aquesta transnacional espanyola?
Re: El Corte Inglés a Nou Barris
15 jun 2005
I a sobre el posen al passatge Andreu Nin! És que ni volent la podrien fer tan grossa
Re: El Corte Inglés a Nou Barris
15 jun 2005
Hostia tu. Al carrer Andreu Nin¡¡¡¡. Que fort
Re: El Corte Inglés a Nou Barris
15 jun 2005
Por fin terminó la guerra civil, la transición, la reconversión y la homogeneización ibérica con el continuum de miseria que es Occidente.

Felicidades a todos los partidos, sindicatos, agentes sociales y clase obrera en general, entre tod@s lo hemos conseguido. O nos invaden los marcianos o esto ya sólo puede caer por su propio peso, y tod@s con ello.
Sindicat