Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Crònica de la manifestació d'ahir a Viladecans contra el desallotjament de l'Ateneu
14 jun 2005
Mig centenar de persones es van concentrar ahir dia 13 a les 20h a la plaça de l'esglesia per protestar contra el desallotjament de l'ateneu.
Al cap de 3 quarts d'hora es va sortir en manifestació pel casc antic cridant consignes contra l'ajuntament, l'especulació i les immobiliaries, fent alguna que altra pintada a les seus d'aquestes. Una vegada arribada a la porta del que va ser l'espai de l'ateneu durant 10 anys algunes persones van enderrocar el mur que havien aixecat a la porta, agafant els totxos i portant-los a la porta de l'ajuntament. Val a dir que es van comptar més d'una desena de furgones que van declarar a mitjans de comunicació la seva intenció de carregar (sembla que van fer una mala inversió en cocaina).

Val a dir que més tard ens van comunicar que la policia va obrir un forat a la paret del local d'una escola-bressol que llinda amb l'ateneu per poder accedir a l'interior, tot sense permís de la propietaria, que inicialment ens volia denunciar pensant que l'autora havia estat la gent de l'ateneu (prejudicis potser?). Una vegada dintre és quan van poder obrir la porta per tornar-la a tapiar (consultese el llibre "la hinteligencia militar" d'edicions txalaparta per entendre el seu modus operandi).

Agraïm la solidaritat mostrada ahir.

PD: Besotes a la delegación transatlàntica ;)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat