Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
Aquest matí a les 8h les forces armades de la policia nacional han fet un desplegament de 8 furgones per desallotjar un Ateneu indefens. D'aquesta manera han posat fí a 10 anys d'okupació.
Se'ls hi acabava el plaç per dessalotjar aquest dimecres i no s'han fet esperar més, vuit furgones han estat casi una hora per poder entrar a l'interior de l'ateneu on una porta de 1000 kg feia de testimoni passiu d'un fet històric que mai serà oblidat a Viladecans: la fi de 10 anys de lluita i resistència. Passades unes hores procedien a tapiar la casa, evidenciant que l'espai restarà abandonat molts anys més.

La nostra ràbia no tè límits, ens mosseguem el puny davant la impotència i la impunitat en la qual l'Estat fa ús de la seva "força democràtica" per defensar la propitat privada en contra dels moviments socials no compatibles amb el seu sistema.

CONVOQUEM: Una concentració a les 20h davant la pl de l'esglesia a viladecans per mostrar el nostre rebuig al desallotjament, arribar son 17 minuts des de l'estació de sants i 35 minuts en bus des de pl espanya (l81, l82, l86, l87).

Cap agressió sense resposta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
UNO MENOS....!!!
Re: Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
Lo mismo diremos contigo!
Re: Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
Tothom cap a Viladecans!
Un desallotjament una altre okupació!
Re: Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
uno menos, mil mas
Re: Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
A viladecans Denunciem:

-     A Pedro Izquierdo, per especulador, lladre, estafador i per atemptar contra projectes socials reclamant una propietat abandonada per tornar-la a abandonar
-     A la jutgessa que ha incomplert les seves lleis en les que es fonamenta el seu estat de dret ignorant l’article 47 de la constitució espanyola, l’article 2-94 de la constitució europea i l’article 27 dels drets humans i molts més drets reconeguts per ajuntaments i la ONU, demostrant una vegada més que les seves lleis son una enganyifa, una merda, i la seva moral la hipocresia.
-     Als politics i politiques, per estar del costat dels poderosos dient que estan del nostre costat, per defensar la llibertat dels diners en contra de la llibertat de les persones, per criminalitzar, humiliar i reprimir, per falsos i mentiders.
-     A la policia, per executar i obeir les ordres que arriben des de dalt sense questionar-se la seva legitimitat moral, per perpetuar un sistema injust amb l’argument del desordre, per torturar a companys i companyes amb total impunitat.

A totes vosaltres: ens tornarem a veure les cares, dessitjant que la propera vegada siguin desallotjades les vostres comisaries, els ajuntaments, els jutjats i els vostres bancs.

L’ateneu no es rendeix, l’ateneu resisteix.
Re: Desallotjat aquest matí l'Ateneu de Viladecans
13 jun 2005
anims desde tot el baix, l'ATE es isera un espai alliberat!
Sindicato Sindicat