Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
XXII Campaments internacionals de joves revolucionàries-is
12 jun 2005
Els propers 23-29 juliol es celebrarà a Barbaste (França) els XXII Campaments internacionals de joves revolucionàries/is. Com l'any passat, Revolta Global organitza la delegació catalana de joves per aquest campament.
afich.jpg
Els campaments internacionals de joves revolucionaris i revolucionaràries són un espai de trobada, debat i diversió de diferents activistes dels moviments socials dâEuropa. Hi participaran varis centenars de joves molts països europeus com França, Itàlia, Portugal, Gran Bretanya, Escòcia, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Ãustria, Dinamarca, Suècia, Suïssa,Grècia...

Els campaments són un espai per a la discussió sobre estratègies i alternatives a la globalització capitalista, que poden interessar a tots aquelles i aquelles que volen canviar el món. També són un espai de diversió i de lleure alternatiu i desmercantilitzat, amb activitats culturals, festes, passes de pel.lícules i jocs. El programa dâactivitats tracta qüestions molt variades, com la guerra a lâIrak i Palestina, la lluita dels immigrants sense papers, els reptes del moviment âantiglobalitzacióâ?, les revoltes indígenes a lâAmèrica llatina, lâopressió de les dones i de les minories sexuals, les lluites dâalliberament nacional, les mobilitzacions estudiantils contra la privatització de lâensenyament, la lluita contra la precarietat, o la depredació ecològica del planeta.

Tots aquells i aquelles que han participat als Fòrums Socials de Florència, Paris o Londres tindran interès en continuar els debats i les experiències viscudes durant aquests fòrums, ara en aquests campaments internacionals de Barbaste, prop dâAgen (França), que constitueixen el principal punt de trobada internacional dels joves anticapitalistes dâaquest estiu.

+ info a: www.revoltaglobal.net/campaments
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net/campaments/
http://www.revolucio.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: XXII Campaments internacionals de joves revolucionàries-is
12 jun 2005
Teletubbisme hippie. De bon carma, tíu!
Re: XXII Campaments internacionals de joves revolucionàries-is
12 jun 2005
que és www.revolució;.org ???

Informació ++++++++
Sindicat Terrassa