Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
propaganda falangista a vallcarca
11 jun 2005
Les joventuts feixistes, a qui sovint es treu importancia, estan experimentant cada cop mes un subtil renaixement. Han aparegut cartells publicitaris de la Falange Española al barri de Vallcarca de Barcelona. Sóm conscients del risc?
Avui a la tarda m'he quedat realment molt sorpresa, quan caminant amb uns amics pel barri barceloní de Vallcarca, he vist enganxat un cartell on apareixien les fletxes falangistes, en una bústia. En un primer moment no m'ho acabava de creure, fins que m'he acostat al cartell, i sí, evidentment era un comunicat de tal partit. No recordo ben bé el títol de l'article, perque l'hem arrancat ràpidament, però era una frase similar a " Continuamos Vivos", i crec que parlava sobre uns presos polítics falangistes. Però la cosa no s'acaba aquí, a la part de radere de la bústia hi havia enganxada una enganxina en color on deia "FALANGE ESPAÑOLA de LAS JONS", al costat de les flexes. Després d'arrancarla n'hem vist una altre en un carrer de més avall, que també hem provat de desenganxar.

Realment, en un un dia com avui (dissabte 11) en que membres del Partit Popular i Falangistes, es manifesten sense cap tipus de represió (remarco CAP tipus de represió) "para que los enemigos de ESPAÑA no les roben los documentos de la guerra civil", es realment desmoralitzador trobar propaganda d'aquest estil quan passeges pels carrers del teu barri. Sobretot perque totes i tots sabem que els feixistes gaudeixen del suport policial en clara majoria, mentres que els presos polítics ananarquistes o d'esquerres són reprimits i torturats a les presons. I davant d'aixo que cal fer? Com pots caminar tranquila pel teu barri o la teva ciutat sabent que un grup de "neo faches" pot estar atemptant, amb tota ranquilitat? No és això també terrorisme? I perque no és penalitzat de la mateixa manera? Perque quan en Roger va ser assesinat a les darreres festes de Gràcia, van deixar anar els detinguts en un primer moment? I on eren els mossos en els accidents de la Patum? Il·legalitzen Batasuna però la Falange persisteix. Com s'entén? Qui ens pot assegurar que el moviment feixista no té practicament via lliure per renèixer? Quina seguretat ens ofereix la nostra "democràcia"?

no abaixem els caps, mantinguem l'alerta permanent. Ells hi són, i tots/es ho sabem. No podran amb nosaltres de nou.

Alerta antifeixista!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: propaganda falangista a vallcarca
11 jun 2005
No es terrorisme perque aquesta es paraula totalment relativa, que no te significat algun i inventada per governs bel·ligerans amb una finalitat bel·lica contra aquells acusats per a obtenir un benefici. Però la veritat és que aquesta gent amb ideologies d'ultradretes i feixistes tenen moltes facilitats per a promoure la seva propaganda antidemocràtica i això es dona gràcies a que en l'estat español com en els països catalans hi ha molta gent conservadora.Per això em de fer entendre a aquesta gent que la seva ideologia va contra els drets humans i això els afecta també a ells i que pertant els perjudica i no els convé.
Re: propaganda falangista a vallcarca
11 jun 2005
La Idea gloriosa de una España grande y perpetua, como la Idea gloriosa de una Roma grande y perpetua, es la que une a todos los hombres razonables, y por ello a todos los fascistas, en hermandad y amor al prójimo.
Porque la edad del provincianismo, de la nostalgia del terruño tan propia del nacionalismo étnico excluyente catalán ya acabo.
Así, mientras la Idea gloriosa de Imperium une y hermana a los hombres, bajo el cuño glorioso de la Idea de Roma, tanto en argentina, como en chile, como en portugal, la irredenta Idea de Hispanidad, une a los hombres.
Mientras que el nacionalismo ( revolucionario y subversivo ) separa y aniquila a los hombres.
Por eso la voluntad del fascista es voluntad de servicio por la Unidad y una mayor hermandad de todos los hombres bajo una Idea superior que una y no separe, como el nacionalismo, el socialismo o cualesquiera subversión modernas.
No importa tanto si esa Idea es Roma o España, tanto como la Idea misma que es siempre idéntica, subsista con cualquier otro nombre y sea garante de universalidad, trascendencia y espíritu viril y heroica frente a la marea de pueblos, razas, provincias y tribalismos.
Re: propaganda falangista a vallcarca
12 jun 2005
Un autoanomenat feixista criticant el "nacionalisme ètnic"!!! ja puc morir dient que ho he vist tot! O realment és un nen que no sap fer la O amb un canut (el més probable) o és algú que se'n en fot, o és que els feixistes s'han enrocat tan amb les seves pròpies contradiccions que fins i tot es critiquen a ells mateixos!
Re: propaganda falangista a vallcarca
12 jun 2005
Perdoneu però el fascista aquest realmemnt sap el que diu o es que potser no ha anat mai al psiquiatra i ara esta així i ja no si pot fer res?
Re: propaganda falangista a vallcarca
12 jun 2005
El fascismo siempre ha sido enemigo del nacionalismo étnico porque el fascismo es enemigo de toda la subversión modernista. El nacionalismo es fruto de la Modernidad. Frente al concepto soberanista, plebeyo, societario, de nacion el fascismo reivindica el concepto aristocrático, viril de Imperium.
El fascismo no es racista ni excluyente. Los racistas y excluyentes son los nacionalistas.
Ni Jose Antonio ni Mussolini eran racistas excluyentes.
Ni Corneliu Zelea Codreanu.
Otra cosa es el Nacional Socialismo. En tanto que parte de las ideas modernas de "nacion" "socialismo" o "raza" cae en la exclusión nacionalista.
Por eso es correcto denominar como "nacional socialista" al contubernio nacionalista, socialista del trifásico y de la EIR.
Re: propaganda falangista a vallcarca
12 jun 2005
Tot això és broma oi? Com va dir Aristòtil d'Epicur: "Tot el seu pensament és boníssim, fins i tot el que no s'entém"
Que en aquest cas és tot
Re: propaganda falangista a vallcarca
12 jun 2005
De broma nada.
Muchos temen hoy la etiqueta de fascista.
Nos vemos obligados a camuflarnos en grupusculos libertarios, anarquistas, comunistas o constitucionalistas.
Por qué no dejamos las cosas claras de una vez ?
Al fín y al cabo la opinión de toda la basura infrahumana, progre, sodomita, nacionalista, stalinista y castrista nos debe tener sin cuidado.
Yo lo digo alto y claro, soy fascista.
Y eso no entra en contradicción con mi profesion de fe anti nacionalista.
El nacionalismo es un fenómeno plebeyo.
Alguien imagina a César apelando a la nación?
Apelaban al Imperium y en todo caso a la Patria pero nunca a la nación. Eso es propio de aldeanos y de campanario.
El fascismo no es un fenomeno de campanario.
Re: propaganda falangista a vallcarca
12 jun 2005
Però tu ara creus que algú es deixarà encandilar per la teva retòrica barroca? Desprès de totes les animalades que heu fet els feixistes arreu?
Crec que està bé que puguis escriure així podem venir a riure un rato... no si és molt bo, és com dir "yo soy genocida", visca! I veig que no tens pocs prejudicis. Ostia i molt bo lo d'acabar apelant al cesar perquè així nosaltres haurem de sr els gals que sempre han estat més simpàtics que el teu grani imperi sacre romà.
Apa això per cert en que s'assemblava l'estètica imperial amb ranci feixisme español, interpretat magníficament per Francisco Franco. Bé patètic!
exageración
13 jun 2005
A mi me parace un poco patético montar un hilo así a partir de que alguien ha descubierto tres pegatinas y dos carteles en su barrio.
Se arrancan y a otra cosa mariposa...
Re: propaganda falangista a vallcarca
13 jun 2005
así me gusta, a quitar las pegatinas y los carteles de los demás, que para eso somos demócratas
Re: propaganda falangista a vallcarca
13 jun 2005
es cert q ja fa temps q apareixen cartells i pegates fatxes per vallcarca, sobretot arren del referendum per la constitució europea i poc abans d la mani d victimes del terrorisme d madrid. es lo q hay, tiene q haber d todo en el mundo, no? libertad d expresion hasta para los q no la merecen. es lo q tiene ser antiautoritario, a veces hay cosas q no nos gustan pero no podemos caer en los mismos errores d los q criticamos
Re: propaganda falangista a vallcarca
14 jun 2005
Ahora resulta que el pegar pegatinas en un buzón es un acto de terrorismo. Se nos sigue confundiendo con nazis y con franquistas. No tenemos derecho ni a expresarnos. IR HABRIENDO UN GUANTANAMO EN LA DELTA DEL EBRO PARA TODO AQUEL QUE NO PERTENEZCA EL PENSAMIENTO UNICO.
Re: propaganda falangista a vallcarca
14 jun 2005
habriendo es sin H, perdón, es que desde que me obligan a estudiar en catalán ya no se ni escribir.....un lapsssussssss.
Re: propaganda falangista a vallcarca
14 jun 2005
Creo que Falange Española de las JONS está creciendo de un modo vertiginoso en Cataluña y para eso tenemos que salir como en el 34 dispuestos a meter a la gente en los camiones antes de que el falangismo se extienda y den industria y trabajo a los parados.

Veremos quien echa a los falangistas cuando den oportunidades y bien estar a los paises catalanes.

Alerta, ya he mandado varios correos a Rovira informanco del avance falangista en nuestra tierra, creemos milicias de combate!!
Alerta antifeixista!!
Re: propaganda falangista a vallcarca
14 jun 2005
Mirad:

http://miarroba.com/foros/ver.php?foroid=506707&temaid=3810070

Son de: Falange Española de las JONS
Re: propaganda falangista a vallcarca
14 jun 2005
Enhorabuena camaradas catalanes, habéis logrado que los verdaderos fascistas de IZQUIERDA REPUBLICANA DE CATALUÑA se enfurezcan y vayan por ahí arrancando nuestros carteles... parece que no somos tan pocos. Además, siempre que busquéis enfrentaos con vosotros váis a salir perdiendo como en los años 30.

¡¡ARRIBA EL NACIONAL-SINCIALISMO!!

¡¡POR LA REPÚBLICA NACIONAL-SINDICALISTA!!

¡¡ARRIBA ESPAÑA!!
Colera camping CNT