Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Tancada veïnal a Sant Medir 3, 4 i 5 de juny 2005. L’hora dels agraïments
10 jun 2005
A rel de la tancada veïnal a Sant Medir, els passats 3, 4 i 5 de juny de 2005, volem agrair a tothom el suport i calidesa amb que ens han tractat.
Volem donar les gràcies a la Parròquia i al consell pastoral de Sant Medir pel suport a la nostra acció i a Francesc Vilamala, el rector, per la seva col•laboració i complicitat. Volem agrair a la gent que ha vingut a ajudar-nos amb alguna activitat, com els Txinorris i els seus titelles, el músic Josep Maria Vaquè, la gent de Sevilla, Nacho i Maribel, que ens van explicar la lluita del Pomarejo i la Bachillera, la Lide que ens va recitar uns entranyables contes, la Núria Feliu que no només ens va recitar sinó
també cantar a la matinada de diumenge, a la gent del Raval que ens van parlar del Dossier de combat contra la violència immobiliària, al Vicenç Partal i en Jaume Matifoll per les seves il•lustrades i combatives xerrades, i a la gent del Forat de la Vergonya per la seva experiència que vam veure expressada en el film del Txema “El Forat�.

Volem donar una encaixada especial al Pepe i al Joan que ens han estat empaitant amb una càmera a l’esquena durant els tres dies.

També volem agrair els companys de la Plataforma contra l’especulació que van venir a fer-nos costat i la gent de les plataformes de l’AVE pel litoral amb qui vam compartir una càlida i curiosa xerrada, o recordar la cinquantena de ciclistes de la massa crítica que van venir divendres a compartir moments de lluita, moments que van esdevenir emocionants i màgics.
A la gent de les cases okupades del barri i del CSO Can Vies que van cedir-nos material i van venir a acompanyar-nos, a la gent de l’Arran i La Ciutat Invisible, als companys del Casal Indepe i la gent d’esquerra que va estar amb nosaltres a la tancada, a les companyes del Pim, pam Video, a companys del Secretariat i d’altres entitats que han vingut a compartir la nostra acció, a Sants 3 Ràdio per la seva ajuda, als immigrants que ens van fer el cus-cus de diumenge i ens van cantar les seves cançons...

Però sobre tot volem donar les gràcies a les veïnes que ens portaven cafè calent al matí, a la Trini Polo que ens feia arribar les pastes, a la Esme que ens va portar una paella gegant, i a tots els veïns i veïnes que han anat passant a donar-nos suport i a fer-nos companyia una estona. Ha estat una relació contínua, intensa i càlida durant els tres dies.

També volem agrair a la regidora Imma Moraleda, i la gent del seu partit que NO hagin vingut, doncs tampoc hauríem sabut que compartir amb ells.

Volem agrair la gent de a peu dels mitjans de comunicació pel ressò que d’una manera o un altre han donat a la nostra acció.

I a part d’agraïments volem fer-vos arribar la notícia i la convicció de què això no és el final d’una acció sinó el principi d’un camí que esperem compartir amb vosaltres.

Des de la tancada de Sant Medir.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa