Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
Tura a la bassura
09 jun 2005
Com a reacció als fets de Berga la solució de la Conselleria de l'interior és culpar i reprimir (més encara) el moviment popular de Berga.
Cosa poc novedosa, els polítics ens envien la gossada sota la cobertura de la mentida.

-De possibles victimes a culpables.

El divendres de Patum moria assessinat un jove, "escollit" de forma aleatoria d'entre unes 200 persones que assistien al concert del divendres DE PATUM (ara ningú vol incloure'l dins aquesta...) Fa dos anys l'ajuntament (es clar, temps d'eleccions) va fer una generosa aportació econòmica per tal de millorar el concert. Les condicions de seguretat d'enguany, com les de cada any van ser plantejades pel concistori. (mossos (molts) i ambulàncies a 800 metres del lloc (ni fent el pi es tarda mitjhora a arribar)

-Mala relació entre policia i "jovent"

Tancament del Casal Panxo, Identificacions de joves militants durant encartellades o pintades de murals, detencions aleatories en el cas d'una acció contra una ETT. (Innocent en judici). Vexació (inspecció anal inclosa) a 4 joves portats a comissaria, no-se-sap-ben-bé-perquè. Presa militar del Casc antic amb agressions a nombrosos joves culpables d'estar de festa L'endemà d'aquesta operació de provocació/intimidació al casc antic. El CME anuncia que es tractava d'una redada antidroga: 22 pastilles i alguna xina decomisades (buff... sens dubte un cop històric contra el narcotràfic...)
Detenció d'un jove per entrevessar el cotxe al pas de la vuelta espanya al seu pas per Castellar de N'hug... I tantes coses que no sé o no recordo.
Tura: Així és dificil tenir bones relacions amb algu...

-Les declaracions de la Tura son inacceptables.

S'acosta una temporada de forta repressió i persecussió. La gent organitzada a Berga és gent d'idees no de navalles. Amb aquests si que s'hi veuen amb cor. Son molts, nobles i justos. Units els temen. Temen la reacció que han provocat i la que haurien pogut provocar. Temen que el poble estigui al carrer i no fent cua al Champion. Temen el pensament, temen la llibertat, temen anar a parar a l'atur. Units no us poden parar.
Organitza'ts sou imparables!!!! SALUT PER TOTS, UNIU-VOS!!!



Polítics sense el poble no sou res; El poble sense vosaltres ho serà tot.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tura a prendre pel sac !!!
09 jun 2005
aquesta paia, antiga alcadessa de Mollet (valles), es una autoritaria;
el que diu, es fotre pilotes fora, (defensa corporativa).
Crec, s'ha d'actuar en clau d'autodefensa. si s'organitza qualsevol
gatzara/ acte social public, s'ha de portar auto-defensa; com als 70's; portar instruments-eines que facin cagar als tarats; llegeixis
pals, tornavissos, punxons, etc.. i fer-los funcionar quan apareixen els tarats, mongos fatxes i d'altre patul.leia que viu i ha arribat darrerament al pais. Malauradament avui es l'unica eina per treure's del damunt a tota la merda que ens envolta.
Crec, es una mica lamentable, pero es el pa que si menja.
Un consell d'un poreta de quasi 50 tacos.
Com deien fa 30 anys: autodefensa....
Re: Tura a la bassura
09 jun 2005
caganer:2 adj i m i f Criatura fins a tres anys, aproximadament. La classe dels caganers.


3 adj i m i f Covard, cagacalces.
La Tura ES basura !!
09 jun 2005
desgraciat:3 adj Qui no te gracia ni en fa.

4 adj m L'imbécil que escriu definicions de paraules com a comentari pseudo-sarcàstic. Segurament es creu molt hàbil o intel·ligent pero no és més que un altre troll de merda. Au, a cagar!

*****

Quanta raó tens (sic) xxx, hem d'adonar-nos que nigún ens defensará si no ho fem nosaltres. AUTODEFENSA !! Ja ho he vist en moltes mogudes, per desgracia cal ser capaç d'esgrimir aquestes eines i fer-les servir en cas necessari (agressions serioses, atacs de grups organitzats, perill de mort...).

Endavant la lluita. NO us deixeu atemorir.

Ensenyem les dents als agressors. NO siguem corders, siguem com lleons.
Re: Tura a la bassura
09 jun 2005
Jo tampoc comulgo en absolut amb la Tura aquesta, però no oblidis que tot aturar un esdeveniment esportiu com la vuelta, possessió de drogues, atacar una ETT (encara que al judici surti que no són culpables...)... són motius per detenció aquí i tot el món!!! Ara no vulguem ni pretenguem allò de que com els mossos són catalans podrem fer allò que ens surti dels collons.

DeadWalker
Re: Tura a la bassura
09 jun 2005
Si ningú comulga amb la feixista aquesta perquè no comencem una vertadera campanya per fer-la caure, o si més no pq a ningú se li ocurreixi mai fer-la presidenta de la generalitat de catalunya?

Pq tot i q no ens agradin les institucions, tot i q no creiem en la seva democràcia observativa (doncs es elpaper que ens deixen), el que està clar és que si una feixista com aquesta arriba mai a presidenta ja podem començar tots a tremolar. I per cert que crec que es la política més ben valorada dela xeneralitat: és clar no hi ha res com la demagogia i ser la nevoda d'en sole tura per arribar ben, ben amunt!

MORT AL FEIXISME I QUE LES PARAULES SOLS SERVEIXIN DE PRECEDENTS ALS FETS!

SALUT
Re: Tura a la bassura
09 jun 2005
Estic d'acord cal una movilització ciutadana per demanar la dimissió, millor el cessament, de Montserrat Tura. Hi ha que fer-lo correr: Tura dimisió
Re: Tura a la bassura
14 jun 2005
Si nois , la Tura és una acomplexada i malfollada que té més mala llet que un sargento de la GC dels anys 60. Però és del tripartidet, roget , roget . Els que han votat al tripartidet s'han de fotre ara , el més penós és que ens hem de fotre tots , aguantant aquesta puta desgraciada que només fa que nosa i tocar els ous a la gent.
Sindicato Sindicat