Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració davant dels jutjats de Vilafranca en suport als encausats per delicte electoral
09 jun 2005
<b>L'exalcalde de Sant Pere de Ribes per UM9, Xavier Garriga, entre les persones que han donat suport als joves encausats.</b>
m19.jpg
Els col·lectius vinculats a la Plataforma al Penedès Votem No a la Constitució Europea han convocat una concentració demà divendres al matí al davant dels jutjats de Vilafranca per protestar per l'encausament de deu joves acusats per la justícia de delicte electoral. Els encausats estan citats a declarar divendres per la participació en la manifestació que amb el lema Al Penedès votem no a la Constitució europea es va fer el dissabte 19 de febrer a Vilafranca, coincidint amb la jornada de reflexió prèvia al referèndum.

La concentració de protesta s'ha convocat demà a partir de les nou del matí, alhora que s'ha impulsat una campanya de recollida de signatures per condemnar els fets i evitar que es faci el judici contra aquestes deu persones, que podrien ser castigades amb penes que van des de multes i inhabilitacions fins a presó. Els afectats denuncien que «la informació sobre el tractat i el procés de debat van ser clarament manipulats per servir uns interessos concrets», atès que la Constitució europea «només beneficia els estats i les grans empreses». I lamenten que es persegueixi l'esquerra independentista, mentre que «els responsables de les irregularitats comeses per les institucions durant la campanya segueixen en els seus càrrecs de responsabilitat i les denúncies han estat arxivades».

Entre els gestos de suport rebuts, els joves han tingut el de l'exalcalde de Sant Pere de Ribes Xavier Garriga: «És absurd que la justícia es cuidi d'aquestes bajanades amb la feina que té; ser tan acurat amb la norma em sembla una exageració», opina.

- Processen deu penedesencs per delicte electoral.
http://www.cupvila.org/index.php?mod=10&idnot=653

- Els penedesencs processats per delicte electoral criden a manifestar-se el proper dissabte 28 de maig.
http://www.cupvila.org/index.php?mod=10&idnot=659

- Un miler de persones es manifesten a Vilafranca en suport als 10 penedesencs processats per delicte electoral.
http://www.cupvila.org/index.php?mod=10&idnot=675

www.elpunt.com
Mira també:
http://www.cupvila.org
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

La CUP no s'atura!
09 jun 2005
NO ACONSEGUIRAN ATURAR LA LLIBERTAT!
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup
http://www.maulets.org
Sindicato Sindicat