Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme
cronica i mural de la jornada antifa a vinaros!
09 jun 2005
el pasat 4 de juny es va dur a terme la jornada antifeiista de vinaros. per cridar contra el feiisme i per donar suport als dos agredits! en YUBBA I EL BARTOLO!! es va fer un graffiti dedicat per a ells
antifa040605_43grafiti_pre.jpg
El passat dissabte 4 de juny amb motiu de les darreres agressions feixistes sofertes per veïns del nostre poble, l’assemblea Antifeixista de Vinaròs va organitzar a la Plaça del Mercat una matinal Antifeixista, que va incloure diverses activitats musicals, creatives i reivindicatives, per tal de expressar el rebuig del poble de Vinaròs cap al feixisme.
La jornada va transcórrer d’una manera cívica i pacífica. Al llarg del matí molta gent de Vinaròs va assistir a la matinal antifeixista i pogueren realitzar les activitats, que es prepararen per a l’ocasió, amb efectivitat, i fins i tot els més xicotets expressaren el seu rebuig més enèrgic contra el feixisme, on els missatges principals eren de pau, i d’intenció que el nostre Ajuntament es declari en contra del feixisme, missatge que sembla no arribar a les orelles del nostre “magnífic� Ajuntament.

Per això des de Maulets volem felicitar l’assemblea Antifeixista de Vinaròs i tota la gent que fa possible la seva existència, sense la qual, les actituds xenòfobes i violentes que han tingut lloc darrerament, quedarien impunes, ja que els nostres polítics, sembla que facin la vista grossa i no es vulguin “mullar� al•legant que al nostre poble no passa res i que tot està molt tranquil.



Vinaròs Antifeixista!
No volem més agressions al nostre poble!

Maulets el Sénia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cronica i mural de la jornada antifa a vinaros!
09 jun 2005
Molt guapo i molt ben fet!

El combat maulet contínua... i continua... i continua!
Sindicat Terrassa