Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
Davant de la política que està desenvolupant la Montserrat Tura al departament d'Interior, que apunta només a criminalitzar els moviments socials, i justificar i intensificar la repressió cap a ells, crec que seria oportú discutir i pensar una resposta al carrer. No sé si és aquest el lloc però sí pot servir per pensar una resposta de tothom, persones i col·lectius, ja estaria bé.
Fa un temps va impulsar-se la campanya "No a la retallada de llibertats" que en l'actualitat va tenir l'expressió del "Tomb antirrepressiu" jo crec que aquest pot ser el context des d'on gestar una resposta -pot ser una manifestació a un lloc concret i manifestacions i concentracions descentralitzades, no sé- a la política de criminalització que avui per avui encarna i intensifica Montserrat Tura. Crec que cal deixar ben clar al tripartit la nostra postura al carrer. Només he volgut fer una crida a respondre -jo penso en una manifestació que tingui un treball previ, que existeix, i que tingui continuïtat- el més aviat possible. Parlem-ne!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
L'inconscient la delata a la Tura: - I es va preguntar què estava passant a Berga perquè, amb només 16.000 habitants, "hi hagi quatre centres d'ideologia anarquista i tres més de caràcter independentista radical".

Aquí hi ha l'explicació de la fòbia de la Tura cap els berguedans, el fet que hi hagi casals llibertaris i independentistes per ella és una greu anomalia que cal combatre. Cada vegada tinc més clar que els assassins de l'Isanta gaudien d'una impunitat total per fer mal als berguedans, i començo a sospitar sobre qui els va fer anar al concert organitzat pels moviments socials que la Tura odia implacablement. És el mateix que succeeix a Sabadell: la impunitat que gaudeixen els criminals feixistes que ataquen els ciutadans contrasta amb la criminalització dels membres dels col·lectius reivindicatius; també a Terrassa on un jutge franquista vol tancar a la presó al Franki; o la barbàrie que van cometre els mossos amb els joves de Torà, els tres de Gràcia, els de Sants, i n'hi ha tants més que estic segura que me n'oblido de molts.

La Tura no va tenir cap escrúpol en criminalitzar tots els berguedans ensenyant la imatge de les concentracions davant els jutjats; és el pa de cada dia, la criminalització per part d'un govern dictador envers els que denunciem les injustícies i la tolerància i impunitat que gaudeixen els criminals per part d'un govern terrorista que descarrega tota la seva violència contra qui no té por de fer sentir la seva veu contra l'oligarquia inoperant que ens malgoverna. No sé que hi pinta el govern de la Generalitat si és la mateixa merda que el govern estatal, només serveix perquè el poble català estiguem doblement oprimits i doblement criminalitzats per dos mals governs.
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
A Mollet hem patit la Tura durant molts anys com a alcaldesssa i ha criminalitzat repetidament els moviments socials crítics, especialment els ecologistes locals, el Cànem. No és cap novetat, ara ho ha estès a la resta del territori. Realment és una persona perillosa, molt narcisista, amb una gran necessitat de poder, de notorietat, i molt reaccionària. No és casualitat que sigui consellera d'Interior, és del mareix estil que la Garcia Valdecasas. Ella continua governant Mollet tot i no ser l'alcaldessa, l'actual alcalde és un titella d'ella, i tot l'equip de govern.
L'any 78 formava part de la Comissió de defensa de Gallecs, quan era de Bandera Roja (maoista), mesos desprès ja estava a l'orbita socialista. Doncs aleshores ja estava en contra de les okupacions de cases i masies que havien a Gallecs, ja podeu imaginar què pensa ara.
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
Avui,surten unes declaracios al Periodico de Catalunya,aon parla de akest tema.Salut.
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
Disculpeu!!!.Ja hi havia una noticia d´aixó.Salut.
Roda de premsa a Berga
09 jun 2005
Degut a totes les burrades que vem sentir ahir dir a la Tura, els organitzadors del concert on van ocórrer els fets, hem decidit fer una roda de premsa aquesta tarda a Berga per desmentir totes les acusacions d'aquesta "senyora". No podem tolerar que ens culpi a nosaltres de la mort del Pep perque no tolera que el poble alci la veu i es queixi de la seva incompetència. Ara ja veiem com son els seus "ponts de dialeg". Esperem que tot vagi bé aquesta tarda perque ja estem farts de tanta tontería.
Salut!
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
Doncs teniu tota la nostra solidaritat!

Per uns Països Catalans Antiautoritaris!
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
Muy bien!!! Planteando movilizaciones en internet creo que no es el mejor sitio, despues nos quejamos que si estamos muy controlad@s, parece que no tengais dos dedos de frente, hay según que cosas que no se deben hablar públicamente no se lo pongamos más fácil de lo que lo tienen. Ala salud y un poco más de vista.
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
a veure si ara no es pot plantejar iniciar un debat entorn a la conveniència o no de fer una convocatòria unitària o manifestació per la política que segueix la Tura, a més el o la que ha plantejat el tema ja diu que no sap si és o no el lloc, el planteja per traslladar el tema als espais concrets que ja existeixen -iniciatives i espais que ja tracten el tema, etc.- aquí no cal tancar res, a més estem parlant de manifes i vista crec que hauries de tenir una mica més tu, no creus? A indymedia es recullen tant les opinions de persones com de col·lectius, i totes tenen la mateixa importància i més quan no tothom milita a col·lectius ni pot assistir a una assemblea, i si ara aquesta persona planteja la necessitat de discutir entorn la conveniència d'una manifestació, doncs de puta mare. Estaria bé que d'aquí un període raonable sorgís quelcom unitari i currat, seguint amb la feina feta, i que li digués clar a la Tura i al tripartit "que prou criminalització als moviments socials", no? I si ja s'està treballant doncs que es digui i no cal seguir amb el tema obert per aquesta persona. Vinga, salut! I que la gent tingui ganes de fer coses per canviar la situació ja és prou important, ànims a tothom!
Re: Cal una resposta al carrer en relació a Montserrat Tura
09 jun 2005
La Tura es enemiga de tot aquell que sigui d'esquerres, de tot allò que sigui progressista, de qualsevol opció de canvi. No es casualitat el fet de que a la seva juventut fos militant del mateix grupuscul maoista al que pertenyian "democrates" com Pique, Albert Fernandez o Teixidó, per dir alguns noms, que mentres la resta de l'esquerra es dedicaba a lluitar contra la dictadura, ells es dedicaven a perseguir als demés militants dels partits d'esquerra.

Tura es una faixista irredenta i cal una movilització ciutadana per tal de exiguir que ella i tot el seu equip siguint cessats. Tura dimissió.
Sindicat Terrassa