Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Se suspende la huelga de limpieza en Valencia, tras nueve dias de paros . videio huelga en valencia
08 jun 2005
En reunión celebrada esta noche por el Comité de Huelga(ccoo) y una posterior Asamblea de trabajadores y trabajadoras. se ha decidido el suspender la huelga El esfuerzo de los trabajadores y las trabajadoras durante estos días de movilización, no exentos de dificultades, ha logrado la reapertura de la negociación a pesar del preacuerdo existente y el portazo al diálogo con una de las partes, en este caso, por considerar que ese principio de acuerdo no era lo expresado por las trabajadoras. Ahora se abre un proceso de negociación, con las dos patronales del sector y con la intermediación de la Dirección General de Trabajo, que para la s trabajadoras debe arrojar una mejora sustancial, en consonancia, con las reivindicaciones plateadas y que ocasionaron este conflicto colectivo. Así mismo, se convoca una nueva Asamblea para el próximo lunes día 13 de junio, para informar de la marcha de las negociaciones y en función de éstas alcanzar las decisiones oportunas. Por otra parte La CNT de Valencia seguira apoyando a los trabajadores y trabajadores, hasta que consigan sus revindicaciones expresadas en las asambleas.

VIDEO HUELGA VALENCIA:
mms://media.telecinco.es/telecinco/informativos/informativos_ba/050608basura.wmv
n.jpg
N2.jpg
comunicado:
Des de la CNT ens solidaritzem amb els treballadors en lluita que manté una vaga indefinida des de dilluns passat (30 de maig).
No obstant això ni patronal ni UGT semblen estar disposats a tenir en compte les justes reivindicacions d'un sector laboral enormement desfavorit com és el de la neteja.

Des de la CNT vam recordar que la majoria de treballadores d'aquest sector es troben en unes condicions de precarietat màxima, fet que obliga a aquesta treballadores a no poder arribar a final de mes. I això és generalitzat i una realitat coneguda per tots. La situació s'ha agreujat en els últims vuit anys per culpa de la Patronal que, al·legant segons l'ocasió raons distintes, ha assolit que les netejadores hagin perdut poder adquisitiu i drets laborals conveni després de conveni.

Per aquests motius , Les treballadores i treballadors de la CNT anem a participar d'una forma solidària a favor d'aquesta vaga, igual que assumim les reivindicacions del sector Recordem que el preacuerdo arribat a entre UGT unilateralment i Patronal, és insustancial encara que pretenguin vendre'l per a acte justificar-se com el millor que es pot assolir. I si no, que l'hi pregunten als propis afectats.
Amb la desconvocatoria de vaga, UGT ha desoït la voluntat dels treballadors expressada en assemblees, una actitud que li deslegitima com representant i defensor dels drets dels treballadors. I ara, arribats a aquest punt que la vaga està tenint un innegable èxit, no dubten a desprestigiar i coaccionar mitjançant falsedats i amenaces als sindicats que secunden la mobilització.
I finalment, des de CNT expressar la indignació amb tots aquells que tracten de criminalitzar a qui exerceixen el seu dret legitimo de vaga conquistat després d'anys de lluita obrera.
Mira també:
http://mms://media.telecinco.es/telecinco/informativos/informativos_ba/050608basura.wmv
http://mms://media.telecinco.es/telecinco/informativos/informativos_ba/050608basura.wmv

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat