Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
16 locals de Ciutat Vella signen un manifest de suport al CSO La Discòrdia
08 jun 2005
NOTA DE PREMSA:

A continuació us fem arribar un comunicat signat per 16 locals comercials i associacions del Barri del Carme i Velluters, on es demana a l'Ajuntament que no desallotge el CSO La Discòrdia (C/ Marquès de Caro. El Carme)
MANIFEST DE SUPORT A LA DISCÒRDIA

Els següents comerços, locals i associacions del Districte de Ciutat Vella, ens oposem al desallotjament del Centre Social Okupat La Discòrdia per les següents raons:

1- Denunciem que l'edifici dels antics cinemes Caro ha estat abandonat durant anys per l'Ajuntament, sent fins l'arribada d'un grup de joves del barri un cau de rates, un focus d'insalubritat i brutícia.

2- Afirmem que des de l'arribada d'aquests joves okupes l'espai s'ha rehabilitat i ha esdevingut un dels pocs espais de reunió de joves al barri, on s'han promogut activitats esportives i culturals obertes a tot el barri.

3- Desconfiem que l'antic espai dels cinemes Caro tinga un ús millor de l'actual i sospitem que com moltes altres vegades, quan han marxat els okupes que li donen vida, l'espai tornarà a la seua situació anterior: degradació i abandó.

Per tot això demanem a l'Ajuntament de València i a la Generalitat que reconsideren la decisió d'acabar amb l'okupació dels antics cinemes Caro, i els instem a que doenn un ús social als centenars de solars i edificis buits, bruts i degradats que existeixen al barri, seguint l'exemple d'aquests joves.

Signem el manifest:

Condoneria Pepa (C/ de Dalt)
Racó de la Corbella (C/ Ripalda)
Bar Xino-Xano (C/ de Dalt)
Taberna La Marrana (C/ de Dalt)
Pizzes La Bussola (C/ de Baix)
Bar Nou Carxofa (C/ de Baix)
Bar Santa Cruz (C/ de Baix)
Bar Oasis (C/ Roters)
Trafico de Bocatas (C/ Roters)
El Cantonet (C/ Sant Tomeu)
La Cañameria (C/ de Dalt)
La Caragola (Mossen Sorell)
No Logo (Plaça Tavernes de Valldigna)
Ca' Revolta (C/ Santa Teresa)
Bar La Manola (C/ Corona)
El Roda-Sol - Bar del Centre Excursionista de València (Plaça Tavernes de Valldigna)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 16 locals de Ciutat Vella signen un manifest de suport al CSO La Discòrdia
08 jun 2005
A la mierda con toda esa basura alternativa,hippy,anarko-gay,anarko-pija,etiquetada y mas falsos k un euro con la cara de Don Pinpon.

¿Anarkas?,jajajajaja,estos gilipollas no tienen nada de anarkas,simplemente son unos personajes vomitivos y casposos amigos de los maricones,lesbianas,bisexuales y demas escoria.

Los unicos anarkas de verdad son los punkis,y de estos quedan cuatro mal contaos.

Se supone k el CSO La Diskordia es un "centro social",y no es mas k un casal fallero anarko-pijo k prohibe comer carne y ser una persona echa y derecha,y k en cambio se exije y se obliga a la gente k esta un tiempo por alli tener k enrollarse y follar con gente del mismo sexo para ser mas antifascista...no es mas k una secta destructiva.

La tremenda mierda k te puedes encontrar por alli es la siguiente:pijas con rastas y movil,universitarios despistados,radikalillos de pastelina,gays,bolleras,desviados/as,anarko-poetas y otros tarados.

Aquello parece la "Movida Madrileña" gay del siglo XXI.

K los desalojen de una puta vez,no los quieren ni los vecinos ni la gente del Movimiento,ahi hay muchos maricones,lesbis y otros bichitos raros k deben ser expulsados del colectivo.

Antiguamente no habia maricones por el Carmen,ni pijos/as k juegan a ser radicales y no son mas k miserables universitarios,estudiantes y otras porquerias.

FUCK & KICK THE HIPPIES AND GAYS!!!!
Re: 16 locals de Ciutat Vella signen un manifest de suport al CSO La Discòrdia
08 jun 2005
skorpion vete a postear al foro de la falange que va contigo :) estás perdiendo el tiempo aká
Re: 16 locals de Ciutat Vella signen un manifest de suport al CSO La Discòrdia
08 jun 2005
Home doncs per a no voler-los els veïns, em sembla que els locals més concorreguts del Carme estan signant un manifest per donar-los suport...
Skorpion, tu d'on ixes?
De quin moviment parles?
de quins veïns?
Re: 16 locals de Ciutat Vella signen un manifest de suport al CSO La Discòrdia
08 jun 2005
Skorpion té una necessitat manifesta de mostrar la seva masculinitat! Si molt bé nanu... Ets un home molt masculí!
Sobre els intoxicadors...
09 jun 2005
No sé qui és Skorpión (un nazi?, un policia?), però el que és segur és que és un intoxicador que només busca desviar el debat i trencar notícies. I el pitjor de tot és que s'alimenta de nosaltres mateixos que caiguem en les seues provocacions i li responem, donant peu a noves intervencions seues. I està vist que no aporta res de bo, ni cap informació, ni cap invitació al debat, ni cap idea nova. Només intoxica.
Per això pense que el que ha decidit La Diskòrdia respecte a Internet està molt bé, però pense que tots hem de fer un pas endavant en aquest aspecte: pense que el que cal fer és no respondre mai a gent com el Skorpión, ni caure mai en les seues provocacions, ni continuar cap debat discussió iniciada per ell (encara que ja haja sigut contestada per algun company). Pense que que hem d'actuar com si foren invissibles.

No sé, és només una proposta i a lo millor en teniu d'altres millors, però jo pense que així es cansaràn, callaran i deixaran d'intoxicar.


Endavant amb La Discòrdia!
Manifestació 10 de Juny
09 jun 2005
CONTRA L'ESPECULACIÓ,RECUPEREM ELS NOSTRES BARRIS.
Davant:
-El desallotjament del C.S.O. La Discordia.
-La destrucció del Cabanyal
-L'especulació urbanística als barris obrers...

...DEFENSEM ELS NOSTRES ESPAIS!

MANIFESTACIÓ Divendres 10 de JUNY
19:30h Plaça de Sant Agustí.
Comunicat Manifestació 10 de Juny
09 jun 2005
RECUPEREM ELS NOSTRES BARRIS,
DEFENSEM ELS NOSTRES ESPAIS!

València, ciutat de dominació urbanística, pateix més que mai les doloroses conseqüències derivades de la voraç especulació que colpeja els nostres barris.

Aquestes últimes setmanes hem rebut flagells directes d'aquest urbanisme feroç: enderrocaments que anuncien la futura prolongació de l'Av. Blasco Ibáñez a través del barri del Cabanyal, l'imminent desallotjament que amenaça al C.S.O. La Discòrdia al barri del Carme, o la devastadora remodelació que sofreixen en aquests moments barris com Velluters i Zaidia, altre caramelet per a constructores, immobiliàries i en definitiva, per a les classes dirigents valencianes. Aquestes, secundats per tot el seu sèquit de mercenaris, duen anys volent fer de la ciutat de València una estació de serveis per al turisme i les elits socials, expropiant el nostre patrimoni social i cultural i transformant tota terra fèrtil en un desert de grues, gratacels i obres faraóniques d'arquitectura. Anys enriquint-se a costa de l'alienació, el desarrelament i la descohesió social i cultural dels barris.

Els nostres barris moren, i en els nous ja no hi ha comunicació directa, ningú coneix a ningú: el teixit social es desintegra.

Avui hem sortit al carrer per a protestar per tot això, perquè sàpiguen que ho fan en contra de la nostra voluntat. Perquè pagar-se un habitatge s'ha tornat insostenible i ens condueix a viure vides que no volem. Perquè no volem que segueixin manejant-nos com fitxes d'escacs. Volem ser amos de les nostres vides, i per això seguirem reapropiant-nos de l'espai, de les cases, dels carrers, sense mediadors ni administradors, sense mendigar ni negociar.

Defensem els nostres barris,
Intentem parar-los!!
Sindicato Sindicat