Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Radio i Contrainformació
07 jun 2005
Ja tenim un nou programa de contrainformació a Radio Linea IV 103.9 fm un programa fet per gent llibertaria para tota mena de audiencia.
Devant la creixent contaminació de les ones hertzianas, diariament embrutides i manipulades pels medis, mal anomenats, d´informació, desde Radio Linea IV radio lliure, em decidit fer nateja i convatre akesta plaga que afecta l´espai radioelectric. Despres d´estudis exaustius sobre el terreny, em arribat a la conclusió que la millor manera de donar tota akesta informació que ells Mass Media intencionadament silencian o manipulan, era pasar-nos a parti nosatres mateixos las onas a cop de micro.
Micro allimentat per altas dosis d´opinió i debat, entrevistes, musica en directe (pa flipar), i lecturas de material variat.
La unica cosa que ens fa callar es la musica, espai compartit per Ratos de Porao i Charli Parker. Seguint lesquema de qualsevol magatzine dels mass mierda, fem conexions arreu, toquem la sexualitat (d´aquella manera) , i analitzem i divaguem sobre l´historia reccent de la lluita per la anarquia sensa oblidar la del present.
La captacio d´informacio depent de totes nosaltres, per aixó si vols donar difusió a qualsevol historia no dubtis en posarte en contacte amb nosaltres. Trucant al trucant al programa els diumenges de 19:00 a 22:00h enviant un e-mail.

Fem li un forat a las ones per que es coli l´anarquia.
Pres@s al carrer!!!!
Partiendo Hertzios
Diumenges de 19:00 a 22:00 h
Radio linea IV 103.9 fm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Radio i Contrainformació
08 jun 2005
Si poguessiu parlar bastant del tema de Berga, q encara que sembli oblidat hi és present, ens farieu un gran favor. Si voleu info, visiteu la pàgina:www.berguedallibertari.org
Sindicato Sindicat