Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
Comunicat Manifestació 10 de Juny
06 jun 2005
RECUPEREM ELS NOSTRES BARRIS,
DEFENSEM ELS NOSTRES ESPAIS!

València, ciutat de dominació urbanística, pateix més que mai les doloroses conseqüències derivades de la voraç especulació que colpeja els nostres barris.

Aquestes últimes setmanes hem rebut flagells directes d'aquest urbanisme feroç: enderrocaments que anuncien la futura prolongació de l'Av. Blasco Ibáñez a través del barri del Cabanyal, l'imminent desallotjament que amenaça al C.S.O. La Discòrdia al barri del Carme, o la devastadora remodelació que sofreixen en aquests moments barris com Velluters i Zaidia, altre caramelet per a constructores, immobiliàries i en definitiva, per a les classes dirigents valencianes. Aquestes, secundats per tot el seu sèquit de mercenaris, duen anys volent fer de la ciutat de València una estació de serveis per al turisme i les elits socials, expropiant el nostre patrimoni social i cultural i transformant tota terra fèrtil en un desert de grues, gratacels i obres faraóniques d'arquitectura. Anys enriquint-se a costa de l'alienació, el desarrelament i la descohesió social i cultural dels barris.

Els nostres barris moren, i en els nous ja no hi ha comunicació directa, ningú coneix a ningú: el teixit social es desintegra.

Avui hem sortit al carrer per a protestar per tot això, perquè sàpiguen que ho fan en contra de la nostra voluntat. Perquè pagar-se un habitatge s'ha tornat insostenible i ens condueix a viure vides que no volem. Perquè no volem que segueixin manejant-nos com fitxes d'escacs. Volem ser amos de les nostres vides, i per això seguirem reapropiant-nos de l'espai, de les cases, dels carrers, sense mediadors ni administradors, sense mendigar ni negociar.

Defensem els nostres barris,
Intentem parar-los!!

This work is in the public domain

Comentaris

Convocatòria Manifestació 10 Juny
06 jun 2005
CONTRA L'ESPECULACIÓ,RECUPEREM ELS NOSTRES BARRIS.

Davant:
-El desallotjament del C.S.O. La Discordia.
-La destrucció del Cabanyal
-L'especulació urbanística als barris obrers...

...DEFENSEM ELS NOSTRES ESPAIS!

MANIFESTACIÓ Divendres 10 de JUNY
19:30h Plaça de Sant Agustí (València).
Re: Comunicat Manifestació 10 de Juny
06 jun 2005
Ei!! Endavant akesta penya de València i de l´Horta, així, així, ni un pas enrrera contra el kapital i kontra la màfia expanyolista i blavera ke us/ens ataca!!
Els Països Catalans...Endavant!!
La lluita popular...Endavant!!

Sort a la manifa!!
Ja posareu fotos i una crònica!!
Des del Vallès Oriental Antifeixista tots els ànims del Món!!
Sindicato Sindicat