Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Agresió a la Massa Critica
05 jun 2005
el divendres 3/06/05 la bicicletada va acabar amb un atropellament intencionat.
La massacrítica sortia de sants amb una cinquantena de ciclistes...passejava recuperant carrers (això vol dir ocupar tots els carrils excepte els de transport públic) com la Gran Via...també pel centre...i arrivats al carrer València, del barri del Clot, un esportiu vermell va decidir fer-se lloc entre les bicis, un ciclista li posà un peu al capó per foragitar-lo. La reacció del conductor fou la d'embestir-lo pel darrera: la bici inutilitzada i el ciclista amb lesions a la cama esquerra.
La reacció a l'agressió no va ser proporcional (hi ha qui pensava en bolcar el cotxe i marxar d'allí) i va començar una discusió, l'automobilista no volia fer-se càrrec dels desperfectes, i va arribar a declarar a la pitufada (varies unitats de la Guardia Urbana que van arribar + ambulància de bombers) que: HO HAVIA FET EXPRESSAMENT! _sense comentaris_

s'estudia en engegar accions legals contra l'agresor
_________________________________________________
La Massacrítica tenia l'objectiu d'anar a alliberar el carril bici de la Rambla Guipúscoa que, per orde de l'ajunta-fems, els cotxes hi aparquen a sobre... doncs hi ha obres i s'han restat les places d'aparcament (gratuït) de la zona... pobres veïns necessiten l'espai reservat a les persones que trien no usar el cotxe i cada dia passen amb la bici per la rbl. Guipúscoa.
fem una crida a boicotejar les senyals que permeten aparcar sobre el carril bici!!
_________________________________________________
Aquesta és "LA SETMANA DE LA BICI" amb actes i accions convocades per diferents col.lectius de ciclistes (mirar la web D'Amics de la bici), i l'Ajunta-fems de Barnahipòcrita.

-El dissabte 11 a les 18h. surt de la pl.Universitat la www.ciclonudista.net.
-El diumenge una bicicletada "popular" amb patrocini de "la caixa"...caldrà assistiri? per què?????

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agresió a la Massa Critica
06 jun 2005
Totes les accions als carrers tenen aquest riscos!! Hi ha molts més reaccionaris del que pensem!!

A terrassa el falta de costum ver les bicis i els carrils és gran y a més d'un ens ha costat un acident, més o menys greu!!

Una abraçada pel ferit i endavant amb les accions!!

www.kaosenlared.net
Re: Agresió a la Massa Critica
06 jun 2005
A mi fa mes i mig a Vic em van embestir pel darrera. Per sort no em van ferir però la porca que anava amb el cotxe va fugir...

"A todo cerdo le llega su san martin" ;)
Sindicat Terrassa