Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crida urgent (Berga)
03 jun 2005
Des de Berga, crida de suport a col.lectius, associacions, organitzacions i persones d'arreu
Des de Berga, crida de suport a col.lectius, associacions, organitzacions i persones d'arreu

Davant els gravíssims fets ocorreguts el passat divendres de Patum a la ciutat de Berga, en que es va produïr una agressió indiscriminada contra les persones assistents al concert que cada any organitzen col.lectius socials de la comarca, i en que va ser assasinat el nostre amic Josep Maria Isanta, així com agredides diverses persones, agraïm les mostres de suport rebudes desde moltes viles. En aquests moments en que hem patit un cop tan dur i difícil d'assumir ens encoratja la reacció popular exercida i el suport rebut tan desde el mateix poble com des d'arreu. Per tot això, i veient com, malgrat el dolor, s'està produïnt un assetjament i criminalització mediàtica vers les víctimes d'aquella estúpida agressió, us convidem i convoquem a sumar-vos a una concentració de suport davant de l'Ajuntament de cada poble, ciutat o barri que s'hi pugui afegir per aquest dissabte a les 8:00 del vespre.
Una abraçada solidària

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida urgent (Berga)
03 jun 2005
A la plaça de sant jaume (Bcn) ens veiem!
Re: Crida urgent (Berga)
03 jun 2005
El dissabte fem una xerrada al nostre poble organitzat per l'Assemblea de Joves de Gelida, en començar l'acte que és a les vuit del vespre farem un minut de silenci en solidaritat amb la gent de Berga!!
Re: Crida urgent (Berga)
05 jun 2005
Un petit dubte a tota la gent de Berga que s'ha mogut pel tema del Josep.Si en comptes d'haver estat assassinat aquest noi durant les festes de la Patum, la víctima s'hagues dit Mohamed Benzacour i l'haguessin assassinat una nit normal de dimarts a dimecres, us haguesiu mobilitzat de la mateixa manera?Pq suposo que per a vosaltres, no hi ha ciutadans de 1a i de 2a oi?O si?
Re: Crida urgent (Berga)
06 jun 2005
es normal q et movilitzes mes per la gent q tens mes aprop, els amics. o tu et movilitzes lo mateix quan le pase una cosa al teu germa q quan le pase algo a una persona en filipines. ja val d demagogia!
Sindicat Terrassa