Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Trobada de la CUP de Vilafranca. Parla, participa, lluita, pregunta.
02 jun 2005
trobadavila.jpg
El proper dissabte 4 de juny la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca celebra la seva primera trobada general.

Parla, participa,lluita, pregunta

Aquesta primera trobada ens ha de servir per tornar-nos a veure, fer balanç de la feina feta fins ara, i plantejar-nos les prioritats en les línies de treball i de debat de cara a les properes eleccions municipals del 2007. Volem parlar i decidir entre tots i totes de quins eixos de treball i recursos necessitem per fer avançar el projecte de la Unitat Popular a Vilafranca. Un dels objectius es socialitzar l’elaboració del nostre programa polític, amb la societat vilafranquina per tal que el major nombre de gent possible participi en la seva redacció, com ja vàrem fer en l'anterior procés electoral.

Des de la CUP proposem que cada any fem aquesta trobada polítocofestiva, que esdevingui l'acte polític anual de referència de la candidatura per a la ciutadania vilafranquina. Necessitem que els sectors propers a la CUP ens expliquin quines prioritats cal treballar i com podem millorar la nostra acció política. Cal animar a tots aquests sectors socials, a que participin activament en l'elaboració del programa participaciu de la CUP per les properes eleccions municipals del 2007.

També volem potenciar l'assemblea general de la CUP, que es farà a la tardor per debatre i plantejar els nous reptes de la Unitat Popular amb la militància mes compromesa. Ens trobarem com a mínim un cop l'any per assolir els objectius que ens marquem i estudiem en profunditat els treballs realitzats per millorar-los.

Vilafranca a 30 de maig de 2005
Candidatura d'Unitat Popular

PROGRAMA

10h Rebuda
10:30 Presentació de balanços, propostes i debat
14h. Dinar popular (6 euros)
16:30 Acte Polític

Per apuntar-se al dinar trucar als tels. 938 925 025 (de dilluns a
dijous de 17h a 20h) o 678 428 861.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat