Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Otegi askatu
02 jun 2005
"El juez procesa a Otegi y Salaberría por integración en ETA

El juez de la Audiencia Nacional Fernando Grande-Marlaska procesó hoy a los ex parlamentarios de Sozialista Abertzaleak (antigua Batasuna) Arnaldo Otegi y Jon Salaberría por el delito de integración en ETA, informaron fuentes jurídicas.

En un auto, notificado hoy, el magistrado cita a Otegi para el próximo miércoles, día 8 de junio, para comunicarle el procesamiento y recibirle declaración indagatoria y confirma la orden de busca y captura contra Salaberría.

La Fiscalía de la Audiencia Nacional, en el escrito en el que reclama el procesamiento de Otegi y Salaberría por un delito de integración en organización terrorista en grado de dirigentes, afirma que existen indicios del 'conocimiento' y la 'participación directa o delegada' de ambos 'en el proyecto delictivo común' del entramado terrorista dirigido por ETA.

En su escrito, el ministerio público también señala que Otegi y Salaberría participan 'en otras estructuras de la organización criminal bien como 'delegados' de ETA, bien como enlaces de ésta'."

Es com si aqui diguessin que Carod dirigueix tots els "bars del rollo" i amb aquests diners es financies terra lliure, si no lluitem un dia ens tocarà a nosaltres.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Otegi askatu
02 jun 2005
Ja que ho fas, fes la gràcia bé:

Carod dirigeix tot els bars del rotllo per a finançar l'organització Maulets jeje...
Re: Otegi askatu
02 jun 2005
+ aviat - que +
Re: Carod dirigeix tot els bars del rotllo...
02 jun 2005
por favor, como te atreves a decir eso...
Re: Otegi askatu
02 jun 2005
Carod se parece ahora bastante más a Ibarretxe ke a Otegi, me temo...
Re: Otegi askatu
02 jun 2005
als imperialistes espanyols aviat se'ls acabarà el bròquil

Otegui askatu!
Re: Otegi askatu
02 jun 2005
Tota la solidaritat de les persones critiques, capaces de pensar, raonar i ser solidaries amb l'otegi. Dels altres, els feixistes, ja sabem el que penseu: tots nosaltres al paredon, els llibres a la foguera, eñs homosexuals són tarats, els immigrants són dolents, els catalans som tacanyos avariciosos i mesquins... l'internacionalisme és parlar espanyol, amb en franco es vivia millor, la policia es bona, el que no treballa es perque no vol, la cultura es nociva, i els intelectuals no són gent critica que busquen formes per millorar el mòn sino carcamals a sou de l'estat que diuen que lo millor es no canviar res (a ells ja els va bé pq haurien de canviar?) oblidar el passat (res s'ha acabat lo de la historia esta bé per aprendre dles errors, per decidir ja hi són ells i els seus amos)...

AIX� QUE NO CAL QUE SEGUIU FOTENT EL SERMO FATXES DE MERDA, QUE JA SABEM EXACTAMENT EL QUE PENSEU DE TOT: SOU TAN SIMPLES QUE TOTES LES VOSTRES RESPOSTES JA ES SABEN. Si hi ha algus que us donen suport sols pq sou previsibles saben exactament el que fareu en cada moment: destruir-ho tot, negar la història, insultar cridar, despistar, no permetre cap evolució, buscar la involució, fer la feina bruta a l'estat, com a berga...
Re: Otegi askatu
02 jun 2005
Ser crític es ser d'esquerra i dir que si Otegi ha ajudat a passar informació a ETA, o té delictes per la seva pertinència a aquest grup terrorista (com per exemple segrestos o coaccions), ha de ser jutjat com a tal.

És la posició més incòmoda a dintre de l'esquerra.

Pero és impossible que un nacionalista "d'esquerra" ho entengui. Jo almenys mai he vist cap possicionament crític i sí molta especulació bonista amb l'Otegi i, en general, amb Batasuna, partit necessari per acabar amb el conflicte basc. Sempre que deixi les armes, que maten y extorsionen i a més determinen TOTA la política, deixant de banda le debat públic sobre les coses coses realment importants (l'educació, la sanitat, la televisió...). Tot queda sempre paralitzat per ETA, Batasuna, la basquitis i l'us que el feixisme espanyol en fa....
Sindicato Sindicat