Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
DEMÀ: Concentració en suport d'antifeixistes encausades
01 jun 2005
Salut Companys/es!
Demà dijous seran jutjades 8 persones de les terres de ponent acusades de participar en els aldarulls que es vàren produir el 12 d'Octubre de 2001. Ens trobem malauradament davant un altre muntatge policial, ja que aquestes persones foren detingudes a Sants-Estació justament quan arribaven de les seves poblacions, així doncs, mai van arribar a assistir a la manifestació.
El fet s'agreuja si tenim en consideració que entre les encausades es troben els tres companys de Torà, detinguts i empresonats pel jutge Garzón fa més d'un any, i amb el seu respectiu judici pendent. Una posible sentència condemnatòria en el judici de demà seria fatídica pels companys de Torà, ja que serien jutjats amb precedents al seu proper judici, fet que suposa un més que probable re-ingrés a presó.

Per tot això, s'està preparant una Concentració de suport a les companyes encausades. Aquesta tindrà lloc demà dijous a partir de les 10 del matí davant els jutjats (Passeig Lluís Companys de Barcelona). És molt important el suport de tothom!

n'estem fartes de judicis a l'antifeixisme!

Exigim l'absolució de les encausades!

12 d'Octubre sempre antifeixista!


DEMÀ TOTHOM A LES 10 AL PASSEIG LLU�S COMPANYS!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat