Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder : immigració
Sembrem el que recollim
31 mai 2005
Durant molts anys el primer món ha anat sembrant el que ara ens toca recollir
Desque el capitalisme va veure la llum del sol, Europa i posteriorment Amèrica del Nord no han fet res més que anar sembrant odi i guerres pel món. Tot plegat amb una sola intenció, explotar la majoria del planeta per donar un cert benestar a aquella classe obrera que ben aviat havia començat a revoltar-se contra ells; es pretenia que aquest benestar aconseguís baixar els ànims dels treballadors i en certa manera ho van aconseguir durant cert temps. No ens enganyem, és més fàcil ser víctimes de les circumstàncies que no pas responsables d'elles, ens mengem tot o gairebé tot el que ens donen perquè tampoc no ens donen opció a triar, però bé, se'ns acaba el temps i tota la merda que hem anat sembrant pel món per poder disfrutar de les trilogies d'StarWars, dels telèfons polifònics, de les liposuccions (per puta mandra de sortir a córrer) i demés estupideses de primer món ara se'ns tira a sobre. La gent que ha estat torturada per Europa i Amèrica del Nord ara venen aquí, i molts porten grabada la violència i el poc ús de raó que des d'aquí els hem imposat, és així com neixen bandes tan absurdes com els Latin Kings i altres caps de Polla que només creuen en la violència per xul·leria i no en una violència conscienciada antifeixista i anticapitalista. I qui diu Latin Kings diu quillots podrits, que no ho oblidem, també són immigrants.
Així doncs, crec que urgeix una participació ciutadana per conscienciar, educar i integrar els nouvinguts a aquesta terra, això sí, de forma totalment autogestionada i independent de cap poder públic, ja que entens que és l'única manera de que no es perpetuin bandes de capullos que provoquin casos com el de Berga.
Els nouvinguts han de veure's estimats en el seu lloc d'acollida i això no vol dir que no els mirem malament ni que els donem papers ni que els donem una seguretat social, vol dir molt més, vol dir que han de sentir que ens tenen al seu costat i que poden comptar amb nosaltres.
Només així aconseguirem una classe obrera unida i amb una mica de cara i ulls per combatre de manera més eficaç el sistema capitalista.

Salut i revolució. RASH united!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sembrem el que recollim
31 mai 2005
Perdoneu la dislexia, el títol era recollim el que sembrem, jejeje, u sentu dew!!
Re: Sembrem el que recollim
31 mai 2005
Sí noi, com a català demano perdó per embrutar de sang les navalles sempre apunt dels pobrets immigrants equatorians i dominicans.
Re: Sembrem el que recollim
01 jun 2005
rnc 33, si de tant en tant pensessis una mica i llegissis mes, te n'adonaries que el que acabes de dir es una gran bestiesa.
apaga l'ordinador que es dolent per la salut
Re: Sembrem el que recollim
01 jun 2005
Em pensava que els feixistes subnormals no entraven en aquesta pàgina, si no t'agraden els immigrants compra't un desert i podreix-t'hi perquè tu ets descendent d'immigrants, o és que la teva família viu a Catalunya des que va sorgir l'homo sapiens?
Reflexiona i deixa de dir idiotades.
Re: Sembrem el que recollim
02 jun 2005
Marc la teva mare diu que aquesta nit vindrà tard, els sudaques ens apunyalen i vosaltres els justifiqueu. Catalans no us deixeu apunyalar. Defenseu-vos dels sudaques i dels seus amiguets antiracistes amb els sudaques i racistes amb els catalans
Re: Sembrem el que recollim
02 jun 2005
Marc subnormal profund. Tu no ets català ets un sudaca de merda. Amic dels assassins. Res al món em faria tant feliç com partir-te la cara
Re: Sembrem el que recollim
02 jun 2005
Jo no soc racista amb els catalans, sóc antivictimista i evito caure en el discurs fàcil de "els immigrants ens invaeixen" o "els immigrants ens apunyalen" evidentment que no estic a favor de que apunyalin a un català, s'ha de ser vurt per pensar això, simplement intento que reflexionem sobre la nostra part de culpa, pel que fa al comentari de trencar-me la cara, dir-te que jo sudaré de la teva perquè no em dedico a posar-li molts collons per internet i pocs allà on cal, per cert, tampoc sóc sudamericà ni estic amb els assassins d'el noi de Berga, sóc català i jo hagués estat el primer en tornar la punyalada als fills de puta que ho van fer.
Em fot que tinguis la ment tant tancada com per no veure que cada mica de benestar del que disfrutes està construït sobre les vides dels països marginals tercermundistes, inferns dels quals els immigrants d'aquí intenten escapar i que reprodueixen a la nostra terra perquè no coneixen cap altre llenguatge, i no només pateixen els estrangers, també molts obrers catalans pateixen cada dia mentre tu et dediques a dir mosergues patriòtiques, no m'estranyaria si em diguéssin que ets un burgesot de CIU però tampoc no t'acusaré de ser-ho per dues raons, una perquè no ho sé i dues perquè segurament em replicaràs que ets l'obrer més explotat del planeta terra i que et lleves cada dia a les 5:00 per anar a currar per arribar justet a fi de mes, però bueno.
Per cert, voldria saber si com a bon català que ets perfereixes un moro català o bé un feixista espanyol però blanc i una latra cosa, què vol dir RNC? Revolucionari Nacional Català? o alguna cosa per l'estil?

PD: Sóc independentista.
Sindicato Sindicat