Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Incendi al CSA Can Vies
29 mai 2005
Un incendi va afectar la passada nit (del dissabte 28) part del CSA Can Vies.
El foc va ser accidental, aparentment provocat per un curtcircuit, i va afectar les golfes de l’edifici sense estendre’s a la resta del centre social.
L'incident ha deixat als ocupants de la vivenda que ocupa la part superior de l’edifici temporalment sense sostre, tot i que aquest matí ja han començat les tasques per tornar-ho a deixar tot igual que abans del foc.
En un primer moment es va temer per la continuïtat del centre social, tant per la important presencia de bombers i policia que van impedir el pas a l’edifici durant la nit com per la possibilitat que les flames arrasessin el projecte col•lectiu començat fa vuit anys al número 42 del carrer Jocs Florals.
Els membres del centre social que es van combregar al seu voltant mentre els bombers n’apagaven les flames han lloat la labor d’aquests treballadors, dels quals un en va resultar ferit lleu, igual que un membre de la vivenda que ha hagut de rebre atenció hospitalària per una ferida de poca consideració.

Des de BarriSants.org volem fer una crida a la solidaritat en aquests moments tant durs per alguns de nosaltres; a ajudar a retirar les restes cremades, a netejar el centre social, i a tornar a posar a punt un projecte al que encara queden molts anys de camí per recórrer.
Mira també:
http://www.barrisants.org
http://www.barrisants.org/modules.php?name=News&file=article&sid=79

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Incendi al CSA Can Vies
29 mai 2005
gracies per salvar l'espai.
des d q es van negar a despenjar okupes penjats en accions pq no era la seva tasca q m'he fixtat en aqesta penya i aupa!!

gracies per salvar can vies!!!!!!!!
Sindicat Terrassa