Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : educació i societat
Denúncia contra la UPV i l'empresa de seguretat PSI per l'agressió patida per un militant de la CEPC al campus d'Alcoi,
27 mai 2005
20050501133645.jpg
Ahir la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans va posar una demanda judicial als jutjats d'Alcoi contra els responsables de l'agressió rebuda per un militant de la CEPC, al campus d'Alcoi, el passat dia 29 d'abril quan anava a realitzar una xerrada. Aquesta denúncia va dirigida contra la Universitat Politècnica de València, l'empresa de seguretat PSI i el seguretat que agredí al jove.
Amb aquesta denúncia des de la CEPC el que volem remarcar és la situació antidemocràtica que pateix la UPV a tots els seus campus, ja que aquesta agressió és un altre fet intolerable més que cal afegir a la censura d'actes, a la prohibició d'associacionisme dins la UPV...en definitiva a la sitaució intolerable que continua existint a la Universitat Politècnica de València.
A més de la denúncia de drets fonamentals que aquell dia es varen vulnerar com ara el dret a l'entrada dins d'un recinte públic o el dret a la llibertat d'expressió, des de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans també es va denunciar les lesions patides per aquesta agressió.

Podeu veure el que diu avui la premsa als següents enllaços:
www.levante-emv.es ( en el seu apartat " Comunidad Valenciana")
www.diarioinformacion.com ( a la secció d'Alcoi)
www.alcoidigital.com

Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans
www.coordinadora.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Denúncia contra la UPV i l'empresa de seguretat PSI per l'agressió patida per un militant de la CEPC al campus d'Alcoi,
28 mai 2005
La nostra millor arma es la solidaritat.
Endavant companys!

||*||
Re: Denúncia contra la UPV i l'empresa de seguretat PSI per l'agressió patida per un militant de la CEPC al campus d'Alcoi,
28 mai 2005
De Salses a Guardamar: sindicalisme estudiantil!! Davant de la repressió, més treball, més força... MÉS CEPC!!!
Sindicat Terrassa