Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
CiU vol "tallar d'arrel amb les festes alternatives"
26 mai 2005
Convergència i Unió de Gràcia considera que l'èxit de la Festa Major de 2005 té dues "potes fonamentals". D'una banda, la federació nacionalista valora positivament la millora de finançament de la festa de Gràcia i, d'altra banda, demana "que es talli d'arrel amb les festes alternatives i els incidents amb els grups alternatius que volen boicotejar la Festa". "Si aquests dos aspectes no es porten a terme de manera ferma i seriosa la Festa Major 2005 tampoc anirà bé".

Llegeix la notícia sencera a www.transversalweb.com
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CiU vol "tallar d'arrel amb les festes alternatives"
26 mai 2005
PUTUS BURGUESOS, MOLT "CATALANS" ELLS PERO EL QUE ELS HI AGRADARIA ES TENERLO TODO ATADO Y BIEN ATADO... COM UN QUE JO CONEIXIA.


Volen privatitzar el camp i la costa i a ciutat volen acabar amb tot allò que no es pagui amb permisos o amb diners. Es a dir, que per viure només et volen donar dos alternatives: o els hi pagues o els hi llepes el cul.

..Mentres ells foten el que volen, gaudint de tota mena de favors interesats dels seus subalterns i gent com ells. ..No m'extranya que per aquesta gentuça el poder sigui algo tant afrodisiac i la temptació per arribar a ell una verdadera obsesió.
Re: CiU vol "tallar d'arrel amb les festes alternatives"
26 mai 2005
Aquest estiu va quedar clar que on més brutícia i soroll hi havía era als carrers on es feien les festes oficials. A aquesta gent els emprenya molt que a Gràcia hi hagi un moviment social amb gent i capacitat de preparar, bastir diversos actes -concerts, exposicions, xerrades, cercaviles, etc. i etc.- que apleguen milers de persones i amb un contingut reivindicatiu social i català. Els fot molt perque mostren amb claretat com la gent, i especialment gent jove, s'ho monta bé i amb total independència de les seves i institucions.
Re: CiU vol "tallar d'arrel amb les festes alternatives"
27 mai 2005
Estic a favor de les festes alternatives tant a gràcia com a sants o qualsevol altre barri de barcelona, és més, sempre he assistit i he gaudit d'elles, però una cosa si he de dir, on més brutícia s'arreplega i on més brutes queden les places i carrers és precisament on es fan les festes alternatives, això ningú ho pot posar en dubte.
Re: CiU vol "tallar d'arrel amb les festes alternatives"
27 mai 2005
i no han esmentat res del assesinat d'el Roger????? o es que aixó no els emprenya?
pensa una mica grk grk
27 mai 2005
el fet no es qui hi ha hagut abans si no qui ha passat despres
quan acaben les festes institucionals passen les brigades de neteja
Re: CiU vol "tallar d'arrel amb les festes alternatives"
27 mai 2005
ciu s'enfonsa més i més
Sindicat Terrassa