Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Tancada veïnal a Sant Medir el 3, 4 i 5 juny
26 mai 2005
Activistes del moviment veïnal de Sants, Hostafrancs i La Bordeta ultimen els preparatius per una tancada a l’església de Sant Medir el 3, 4 i 5 de juny

Farts de l’actitud prepotent de l’Ajuntament en les seves relacions amb els veïns, activistes del Centre Social de Sants, Plataforma pel Soterrament de les Vies, Comissió de Veïns de la Bordeta, AAVV la Rambla de la Bordeta, Comissió de la L, Assemblea de Joves de Sants, Assemblea de Barri de Sants, entre altres organitzacions veïnals i culturals dels barris de Sants ultimen una acció de protesta pel cap de setmana del 3 al 5 de juny.

L’acció consistirà en una tancada ininterrompuda des de divendres a les 19:00 hores fins diumenge a les 17:00 hores. La tancada començarà amb una repicada de campanes des de la històrica església i la despenjada de pancartes des del campanar.

Els tancats, conjuntament amb grups de suport externs organitzaran diverses activitats obertes als veïns del barri com assemblees, passis de vídeos, espectacles i xerrades.

Diumenge es clourà l’acció amb un dinar comunitari de Cuscús preparat per organitzacions d’immigrants.

La convocatòria de l’acció s’està fent mitjançant cartells específics que començaran a penjar-se aquest divendres, pancartes als llocs estratègics del barri i crides a la missa de la parròquia. En les cinc misses que coincidiran amb la tancada, els activistes llegiran el seu manifest per coneixement dels assistents.

Per tenir més informació podeu trucar al 609382961 (Roser Benavent) o al Centre Social de Sants (933311007 de 6 a 9).


Comissió de premsa de la tancada a Sant Medir

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat