Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Dimarts i Dimecres: Jornades Cooperació i Aigua a Centreamèrica
25 mai 2005
Des d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) et convidem a les Jornades Cooperació i aigua a Centreamèrica que organitzem, en el marc de la campanya Aigua de tothom, un dret i no una mercaderia, els propers 31 de maig i 1 de juny a Barcelona.
Des d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) et convidem a les Jornades Cooperació i aigua a Centreamèrica que organitzem, en el marc de la campanya Aigua de tothom, un dret i no una mercaderia, els propers 31 de maig i 1 de juny a Barcelona. Seran les primeres d’un cicle de jornades de treball que vol tractar els models de cooperació en aigua i sanejament, a tres regions del món prioritàries per a la cooperació: Centreamèrica, Amèrica Andina i Àfrica subsahariana.

A ESF creiem important que les persones que treballem en temes d’aigua i desenvolupament des d’institucions públiques, ONGD i altres entitats, posem en comú experiències i inquietuds que apuntin cap a la millora de les polítiques de cooperació en aquest sector i al repte de garantir el dret humà a l’aigua.

Els ponents que assisteixen a l’acte des de Centreamèrica son:

Armando Flores, director del Centro de Defensa del Consumidor d’El Salvador, especialitzat en temes relacionats amb la privatització de l’aigua que s’està produint a països de la zona.

Clemente Martínez, director del Programa Agua del Centro Alexander von Humboldt de Nicaragua, que aportarà una visió de la problemàtica des de la perspectiva ecologista i mediambiental.

Walter González, director de l’ONG salvadorenca Acua, la qual desenvolupa, juntament amb l’ONG catalana Enginyeria Sense Fronteres, projectes de cooperació d’abastament i sanejament d’aigua.

El programa amb la resta d'assistents i els horaris podeu consultar-lo a la web d'Enginyeria Sense Fronteres, des d'on cal fer la inscripció (gratuïta):

www.esf-cat.org

El nostre objectiu és que a les Jornades Cooperació i aigua a Centreamèrica es puguin establir criteris comuns, entre diversos actors de cooperació de Catalunya, per assolir aquestes fites.

T’hi esperem!

Grup Aigua i Desenvolupament
Enginyeria Sense Fronteres
Per a més informació: aigua(nospam)esf-cat.org
Mira també:
http://www.esf-cat.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat