Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Programa de les Jornades de Protesta contra la Cimera de la Patronal Europea del Calcer a Elx
25 mai 2005
Davant de la reunió de la Patronal europea del calcer, els dies 26 i 27 de maig a Elx, dirigida a estudiar els beneficis de la deslocalització i la reconversió industrial de les comarques sabateres, denunciem que aquesta reunió no és sinó una provocació per als treballadors: REBEM-LOS COM ES MEREIXEN!!!

Hi enviem la programació que tenim prevista per a les Jornades de lluita contra l’Assemblea de la Confederació Europea del Calcer a Elx (26 i 27 de maig), alhora que reiterem la nostra crida, una vegada més, al poble d’Elx en general i als treballadors en particular, i també als col·lectius, moviments socials organitzats, al món de la cultura i a les persones compromeses amb la justícia social, ja que entre tots hem de donar una resposta contundent a aquest acte de provocació i hipocresia.

L’enfocament general d’aquestes jornades és la recerca de solucions per a la crisi del calcer i la deslocalització, des de la ciutadania i els treballadors, en la mesura que els partits institucionals i les cúpules dels sindicats oficials no donen resposta a aquestos problemes. Per això, el nostre objectiu és arribar a uns acords mínims que servisquen per organitzar el poble en la recerca d’aqueixes solucions, si és possible en un fòrum ciutadà que supere el caire elitista dels instruments existents.

Les jornades es realitzaran al voltant del Centre de Congressos, on estarà reunida la patronal europea, a fi que es visualitze la vertadera situació de la ciutat i de reivindicar per als usos ciutadans les infraestructures que hui només servixen als fastos dels grups dirigents.


DIJOUS 26:

-A les 20:30 h, concentració en la Plaça i Baix (Ajuntament).

-Quan finalitze la concentració: Plantada de tendes de campanya en les voltants del Centre de Congressos, on tindrà lloc l'Assemblea de la Patronal.


DIVENDRES 27:
   
-Durant tot el matí estarem acampats davant de les portes del Centre de Congressos, on estarà reunida la patronal.

-Es col·locaran pancartes reivindicatives i de denúncia, pel calçer i els drets dels treballadors, al voltant de tota l'àrea d'acampada.

-S'instal·laran panells informatius sobre la situació de crisi industrial que viuen les comarques sabateres.

-A partir de les 20:00 h, inici dels debats entorn de tres blocs:

-     Com frenar la desindustrialització.

-     Els sindicats davant de la precarietat i el clandestinaje.

-     Formes d'organització.

Seran debats realitzats de forma assembleària, en els que comptarem amb la presència de sindicalistes que recolzen les nostres reinvindicaciones: un membre de CCOO de Madrid, delegats sindicals i membres de comités d'empresa de CGT a Alacant, representants de la Intersindical Valenciana del País Valencià i membres de la Plataforma d'Aparadoras i Treballadors precaris d'Elx. També han confirmat la seua assistència Marcos Criado, professor de Dret Constitucional en la Universitat d'Alacant, i Josep Antoni Ybarra, catedràtic d'Economia Aplicada en la Universitat d'Alacant.


-Al terme dels debats (a les 22:00 h, més o menys): dolçaina i tabalet.

-Al voltant de les 22:30: Picaeta popular.



PROU D'EXPLOTACIÓ!

NO PODEM DEIXAR QUE ACABEN AMB LA NOSTRA INDÚSTRIA!

REBEM-LOS COM ES MEREIXEN!

NO PASSARAN !!!!!!


Assemblea de Treballadors-MUP

Contacte: mup_elx ARROBA yahoo.es

Pàgina web: http://www.mup-elx.tk


Tel. 630 45 13 10 / 626 14 77 31
Mira també:
http://www.mup-elx.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat