Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Raffarin demana la abstenció al referèndum francès
24 mai 2005
Davant la possible victòria del "No" al referèndum francès de la Constitució Europea i la prevesible crisi política posterior, a la web de Revolta Global seguirem amb detall durant els últims dies de campanya la feina dels nostres companys de la LCR en la seva lluita contra l'Europa del capital i la guerra.
**Raffarin: L’abstenció com argument electoral

Venint venir la victòria del ’No’ en el referèndum, Raffarin perd els papers. Un primer ministre que anima aquella gent que estaria tamptada de votar ’No’ a abstenir-se és una novetat. Curiosa concepció de la democràcia! Per a M. Raffarin, un bon opositor és un opositor que no vota i que deixa els "especialistes" menjar damunt les esquenes de la gent assalariada. Quina confessió de feblesa quan tot mostra un interés evident entorn el debat sobre la Constitució a tot el país. Mentres que la cacofonia regna al si del camp del ’Sí’, el primer ministre queda sense arguments. El vot ’No’ serà un vot d’esperança, un vot per obrir el camí en favor d’una Europa social.
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net/WEB/index2.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Raffarin demana la abstenció al referèndum francès
25 mai 2005
si el timbaler del bruc, en comptes de tocar el timbal, s'hagués tocat els collons, avui seriem francesos. Sempre ens han de treure les castanyes del foc.
Re: Raffarin demana la abstenció al referèndum francès
25 mai 2005
anda mira, demana l'abstenció raffarin, com la CNT, xD
Sindicat Terrassa