Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Diada Antifeixista a Vinaròs
24 mai 2005
Programa de la Diada Antifeixista:

Vinaròs, dissabte 4 de juny

09:00 Esmorzar popular a la plaça del mercat.

10:00 Activitats

12:00 Manifestació cercavila

Organitza: Assemblea Antifeixista
El passat dimarts 17 de maig un jove gambià va ser apunyalat per un cap rapat a Vinaròs, a causa de l’agressió va haver de ser operat a l’Hospital Comarcal de Vinaròs. Aquesta agressió no és un fet aïllat i arriba dos setmanes després que un grup de caps rapats apallissés un jove antifeixista a la mateixa localitat (que va haver se ser ingressat a la UCI de l’Hospital de Castelló) i molts antifeixistes vinarossencs estan rebent amenaces. A més a més, a moltes comarques veïnes s’estan multiplicant les agressions de grups feixistes, hi ha hagut atacs al casal Jaume I de Castelló i grups com “Yomus� (seguidors del C.F. València) en els darrers partits han mostrat pancartes recordant el lloc i l’any que van assassinar el nostre company Guillem Agulló (Montanejos 1993).



Malgrat tot, la Guardia Civil (“responsable� de la investigació) no ha vist indicis de mòbil racista o ideològic en cap de les agressions, ni en les amenaces que molts joves han denunciat, i neguen l'existència de grups neonazis a la zona.



Maulets, organització de joves de l’esquerra independentista, veiem amb preocupació el creixement de grups neonazis, la impunitat i la protecció que els dóna l’Estat, la tranquil·litat amb la que actuen i es passegen pels carrers i les contínues accions que estan realitzant.



Volem denunciar la doble vara de mesurar que gasta l’Estat espanyol, repartint impunitat als neonazis i repressió als joves que defensen la terra i lluiten per un futur per al nostre poble. Denunciem l’interès que té l’Estat en el creixement de moviments feixistes i la utilització que en fa contra els moviments socials.



Com a joves, catalanes i catalans, ens sentim contínuament agredides, aquests tipus d’ideologies totalitàries i violentes ens volen oprimir com a dones, com a homes, com a homosexuals, com a treballadores i treballadors, com a estudiants o com a immigrants. Per a aturar-los cal seguir lluitant i no permetre que les seues actuacions condicionen la vida de ningú. Per això, animem, especialment al jovent, a sortir al carrer i mobilitzar-se. Pensem que ara més que mai és important no deixar-se intimidar i denunciar totes i cada una de les agressions i vexacions.



Per últim, fem una crida a participar en les diferents convocatòries antifeixistes que s'estan organitzant, especialment a la Diada Antifeixista que l'Assemblea Antifeixista de Vinaròs ha organitzat per al proper dissabte 4 de juny.



Ni un pas enrera contra el feixisme i el racisme!

Guillem Agulló, ni oblit ni perdó!

Visca la Terra!



Maulets, el jovent independentista i revolucionari www.maulets.org



Vinaròs, maig de 2005





Programa de la Diada Antifeixista:

Vinaròs, dissabte 4 de juny

09:00 Esmorzar popular a la plaça del mercat.

10:00 Activitats

12:00 Manifestació cercavila

Organitza: Assemblea Antifeixista

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Diada Antifeixista a Vinaròs
25 mai 2005
alli estarem!!
contra el feixisme ni un pas enrera!!!

no som terroristes som antifeixistes!!!!
Sindicat Terrassa