Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Comunicat de suport al CSO-Can Calet
24 mai 2005
Des del Casal Independentista i Popular, âLa Repúblicaâ?, com a organització revolucionària de lâesquerra independentista, volem comunicar el nostre rebuig envers al desallotjament del Centre Social Okupat âCan Caletâ?.
Comunicat de suport al CSO â Can Calet


Des del Casal Independentista i Popular, âLa Repúblicaâ?, com a organització revolucionària de lâesquerra independentista, volem comunicar el nostre rebuig envers al desallotjament del Centre Social Okupat âCan Caletâ?.

Can Calet és una masia del s. XIX, situada al sud de Corró dâAvall (Les Franqueses) i ara farà poc menys dâuna dècada que fou abandonada pels qui lâhabitaven, tot condemnant-la a la demacració de la seva estructura i al rotund oblit. Tanmateix, ara farà uns set mesos, un grup de joves de la comarca va decidir tornar a donar vida a la masia, tot âalliberant-laâ? i establint entre les seves parets un Centre Social Okupat. Per tal dâaixò, els joves van haver dâabocar un gran esforç en restaurar la casa i en organitzar un espai on es pogués treballar per al bé comú dels habitants de la comarca, tot realitzant tallers i cursets de tota mena, activitats reivindicatives, festes i concerts, xerrades i debats, etc. I, dâaquesta manera, esdevenint un lloc de trobada per a moltes entitats locals i de la comarca. Aquestes tasques socials han estat, sens dubte, molt favorables i, segons com, indispensables per a la població vallesana, ja que per culpa de lâespeculació immobiliària, li és impossible aconseguir un local on reunir-se i desenvolupar les seves activitats assembleàries, culturals i dâoci.

Malgrat això, el passat dimarts 24 de maig a la matinada, les forces dâordre van aplicar la sentència judicial de desallotjament, tot demostrant, un cop més, quins interessos són els que defensen i a quina classe social estan subordinades. Ãbviament, no va faltar la seva violència ni les seves ostentacions de força, duent a terme el clàssic joc de la coacció, amb la finalitat de sembrar la por entre els dissidents del sistema i lâEstat. Després de tot, el nostre moviment ja està acostumat a la constant repressió dels qui custodien maquiavèlâ¢licament la propietat privada i els altres interessos de la classe dominant i, per tant, haver perdut aquesta batalla no ens implica una derrota incondicional. Pel contrari, tot i que el somni de Can Calet sâha vist esvaït, no representa el final de la nostra lluita i, per tant, treballarem per construir nous somnis que ens facin avançar de mica en mica cap a un futur més pròsper per a la nostra classe i al nostre poble.

La repressió no sâatura, nosaltres tampoc!
Independència i socialisme!

ASSEMBLEA DEL CASAL INDEPENDENTISTA I POPULAR, âLA REPÃBLICAâ?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de suport al CSO-Can Calet
24 mai 2005
Endavant amb el vallès oriental i baix montseny!!!
La lluita continua companys/es!
Re: Comunicat de suport al CSO-Can Calet
24 mai 2005
Visca la lluita de l´esquerra independentista!!
Visquin les okupacions!!

1 DESSALLOTJAMENT MIL OKUPACIONS!!!

MOSSOS DE TURA BOTIFLERS!!!
Sindicat Terrassa