Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Xerrada: antimilitarisme a Israel
24 mai 2005
Antimilitarisme contra l'ocupació a Palestina.
Un mirall a Israel

A càrrec de: Toni Alvarez (Assemblea Antimilitarista de Catalunya i acabat d'arribar d'Israel)

Amb projecció de fotografies

Data: dimecres 25 de maig
Hora: 20 h
Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat
Organitza: Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat

Toni �lvarez acava de regresar d'un viatge per Israel per conèixer les associacions antimilitaristes i pacifistes a que anava destinat els diners desviats per objecció fiscal l'exercici passat. Durant 10 dies ha recorregut el país, ha conegut diferents organitzacions israelianes que lluiten per la pau i ha participat en diferents accions antimilitaristes i contra l'ocupació de Palestina. Una bona forma de conèixer un altre Israel.
Mira també:
http://www.nodo50.org/casc

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada: antimilitarisme a Israel
24 mai 2005
el que han de fer es marxar d'allà i tornar als usa i a ucrania, colonitzadors de merda.
Re: Xerrada: antimilitarisme a Israel
24 mai 2005
aquest deu ser dels serveis protocolaris de la Generalitat i deu anar fent libres pro-nazis en mom de l'esquerra. Més li valdria començar a fer alguna cosa de profit avans d'acabar amb una creu gamada al braç
Re: Xerrada: antimilitarisme a Israel
24 mai 2005
Els dos sou el mateix, aneu-vos amb les vostres collonades a una altre banda que aqui hi ha gent mirant de treballar. Al escriure gent dic israelians, catalans, palestins i molts d'altres que s'adonen que no s'anirà enlloc amb actituds com la vostra.
si, soc un pallasso, però no he anat amb els pallasso
26 mai 2005
Pel que s'ha preguntat si he anat amb els pallassos.

Ja que ets permets el luxe de esbrinar per la teva banda amb qui he anat, dir-te que no, que tot i ser pallasso a molta honra no he anat amb ells. Si haguessis vingut a alguna xerrada de les quehem fet podries haver-te assabentat amb qui anava, que hem fet allà i que pensem. No et donaré el gust, per falta de temps d'explicar-te com alguna gent d'allà es mereix el que vam fer. Suposo que tu estaras molt ocupat per venir a alguna xerrada a assabentar-te.
Bàsicament vam anar a contactar amb els grups antimilitaristes israelis que estan contra l'ocupació, contra el mur i contra els maquiavélics camps de concentració en que estan convertits Gaza i Cisjordània. Gent arab i jueva, israelis o no que militena tota una serie de petits grups d'acció directa o de solidaritat o de denuncia publica i contundent de l'ocupació als territoris ocupats i que denuncien la militarització brutal i el racisme d'Israel entre d'altres coses. Gent que cada dia es juga moltes coses per militar i i pensar el que pensen, res a veure amb el patiment palestí. Però gent que no es calla el que pensa i que ho manifesta públicament. Moltes vegades en accions que els costa detencions continuades, agressions per part de la policia, l'exercit i els mateixos israelites. Saps com li diuen a les concentracions que les dones de negre fan a set ciuatats israelis desde fa 16 anys cada divendres durant una hora? Las concentracions ensalada, la gent que passa per allà els hi tiren de tot, ho vam poder viure. A Haifa van haver de canviar de plaça perque on eren no hi havia voaviu i els cotxes es pujaven a sobre per atropellar-les. Sens dubte res a veure amb el patiment i aniquilament palestí dins ( i fora) dels territoris, però gent que mereixen que la seva lluita es conegui, una lluita que queda amagada per tots els poders ja que nointeresa a ningu per la denuncia radical que es fa del discurs militarista, una gent que mnereix respecte i admiració per la meva banda. No pateixis que malauradament no son molts, aixi el teu discurs pancartero i tontorron continuarà tenint vigència. Ah! i si us plau, no em diguis el que he de fer, d'equivocar-me ja m'encarrego jo solet.
PD per si d'acas no t'ha quedat clar, mai es sap, no soc del servei protocolari de la generalitat.
Sindicat Terrassa