Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
fotos manifestacio antifa castello!!
22 mai 2005
aki teniu les fotos de la mani!! inklusive la de un dels nazis ke ens va visitar!!
palomo.jpg
DSCN1017.jpg
DSCN1015.jpg
El de la foto és el cap buit d'espatuña2000 que ens va visitar junt a uns xiquets segurament menors d'edat. En el foro del partit xenòfob es va annunciar que la DPS ens visitaria. Eren eixos xiquets de la DPS?? quina barra utilitzar menors per a provocar als manifestants. La foto és de la web del partit racista i queda clar el compromís d'este cap buit amb el partit, per a què després diguen que no està demostrat el vincle entre els nazis i escoña2000!!!

En quan a la participació jo la veig veure bé. Pot ser amb una setmana més per poder treballar-la i amb una assemblea més per organitzar-nos haguerem tingut temps per contactar amb les associacions d'inmigrants per explicar-lis i convidar-los.
També va ser prou positiu per què va vindre gent de totes les edats, també hi havia gent major i això està molt bé.

Pel que van dir els companys/es de Vinaròs per al 4 de juny preparen una mani antifa en el poble. A vore si ens manteniu informats/des i ens allarguem fins allí per mostrar tot el nostre suport a l'home africà apunyalat. Comentaven que el "malalt mental" que el va apunyalar és un descervellat típic del poble que sempre anava amb les seues botes, la bomber i el parxe del "yugo y las flechas", tot i això, la guàrdia civil i la delegació de govern diu que no hi han motius racistes en l'apunyalment...com quan Guillem Agulló menteixen per a no alterar la seva "pau social".

El control polical de la mani va ser per a molta gent incomprenissible. Ens insulten, amenacen, apedrejen els locals i lis fan pintades, apunyalen a un africà, apallisen a un punk, intimiden als antifeixistes més joves, i a sobre en graven a nosaltres com si forem els perillosos!!! la delegació de govern té molt bones paraules per a després mantindre sota control una mostra de rebuig al feixisme. Al mateix temps no impedeixen que el grupet de nazis s'aproximara a la mani a provocar.

La propera assemblea de la plataforma no se quan és, a vore si algú/na informa. El que tinc clar és que sols reclamanant l'actuació policial no anem a acabar amb l'augment del racisme, cal obrir més fronts, com ara les xerrades en els instituts, la recopilació de informació, valorar si val la pena contitur-se com a associació formal per a poder denunciar cada una de les agressions com a plataforma, i més coses, sempre més coses, cada dia que passa és un dia desaprofitat en la lluita antifeixista.

En quan a la versió dels media locals, l'article de Joan Mestre prefereix-ho no comentar-lo. El mediterraneo treu 4 línies com sempre, ja sabem que este periòdic és més un TBO que altra cosa.

La plataforma hauria de fer el seu comunicat de valoració i a vore si ens el publiquen íntegre als mèdia locals.

salut i llibertat. Ara a la lluita del dia a dia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: fotos manifestacio antifa castello!!
23 mai 2005
així! ni un pas enrera!
Alt Urgell Solidari
23 mai 2005
Des del pirineu, estem amb vosaltres, ni un pas enrera. cap agressió sense resposta. FEIXSME MAI MÉS
Re: fotos manifestacio antifa castello!!
23 mai 2005
Vaja cara d'austrolopithecus, no se perque li veig a la mirada que té problemes de dicció, dificultats dramàtiques quan es tracta de llegir o escriure. Per suposat, per argumentar només pot fer servir els punys. Estaria molt bé coneixe'l personalment, algú sap l'adreça?
Re: fotos manifestacio antifa castello!!
23 mai 2005
aquest tio es i sera sempre un cap buit,a mes a mes el seu pare es policia nacional.

CAP AGRESSIO SENSE RESPOSTA
Re: fotos manifestacio antifa castello!!
23 mai 2005
Aket tiu lo ke és un peazo de subnormal...
I si ke és veritat, fa kara de tenir problemes al koku. kina tristesa de rapats!

Aveure si s´us eskapa la fulla d´afeitar i us talleu el pok cervell ke us keda fills de puta!!

JOTAKE!!!
Re: fotos manifestacio antifa castello!!
24 mai 2005
m kago n tos los nazis niñatos.no valeis pa na sois bazura
sin navaja o palos no sois na
Sindicat Terrassa