Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La CUP denuncia la falta d'esforç de la resta de partits pel Museu Casteller
22 mai 2005
«Tots acotxen el cap. Ningú aixeca la veu contra el tripartit i ningú contra l'Ajuntament de Valls.» La regidora de la CUP a l'Ajuntament de Valls, Aida Garcia, es referia amb aquestes paraules a l'actitud dels partits del govern català i de l'ajuntament pel que fa al nul impuls que les dues administracions manifesten respecte al Museu Casteller.

Aida Garcia ho deia ahir, a peu dret, davant l'edifici de l'antic institut Narcís Oller on, en opinió de la CUP, s'ha d'ubicar el museu. La CUP va presentar una moció al ple municipal de Valls en la qual es demanava un projecte museològic en aquest edifici per englobar el Museu Casteller i el Museu de Valls -actualment a la Casa de Cultura-. El text va obtenir el suport unànime de tots els grups i, passats, gairebé dos anys de l'acord, la CUP va plantejar com és possible que un tema que ha estat tractat com a prioritari no es pugi visualitzar: «Potser és perquè els interessos dels partits van per davant de les prioritats locals?».
La CUP ha començat una campanya de denúncia en vista d'aquesta situació que d'aquí a uns dies es podrà veure per tota la ciutat. El grup ha editat un cartell amb la llegenda «Ni CiU ni ERC ni PSC lluiten pel Museu Casteller», text que s'il·lustra amb un estruç que amaga el cap en un forat.

This work is in the public domain
Colera camping CNT