Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
21 mai 2005
L’Assemblea del Centre Social Okupat de Can Calet, en vistes que el desallotjament no es produeixi, ha decidit que el centre continuarà amb les activitats que tenia programades per les persones i col·lectius que hi participen. Aquest intent de desallotjament no fa més que reafirmar-nos en la nostra idea de que el projecte social que duem a terme és del tot lícit i ha donat com a fruit, en només set mesos, una intensa dinàmica d’activitats i iniciatives.
És per això que durant aquest cap de setmana del 21 i el 22 de maig s’està desenvolupant tota una jornada amb tallers, jocs, xerrades, videofòrums... a que considerem que res no pot aturar ni impedir que continuem amb la nostra tasca de crear i generar un espai alternatiude transformació social i revolucionària sense haver de demanar permís a ningú. Podran atacar els nostres espais, però mai amb les nostres idees ni projectes.
perillpetit.jpg
Passeu-vos pel CSO. Aquest cap de setmana estarà ple de gent, activitats i activitats com sempre ho ha estat, però amb més ganes que mai de viure Can Calet!!! Ajuda'ns també a preparar i reforçar la resistència!!!

Dissabte
Neteja general
Xocolatada
El Rober
Ludoteca
DINAR
Taller de cultiu de l’hort
Taller de pancartes
17h. Videofòrum: “Ser y tener� de Nicola Philibert
i xerrada sobre l’educació llibertària
Concerts (festa Comlegalízate!!!!): Transgénicos Van Damm, Naimare i jamm session

DIUMENGE
Mercat d’intercanvi
Rober
Marató musical
DINAR
Taller de Tai-xi
Taller de dansa del ventre
Marató musical

A la pàgina web trobaras com arribar-hi.
Mira també:
http://www.cso-cancalet.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
21 mai 2005
He visto vuestra página. Estan metido los verdes e izkierda unida? Espero que no os desalojen y os peguen fuego directamente. Ensuciais el movimiento antiespeculación.
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
21 mai 2005
jo quan vaig mirar lo de can calet i vaig veure que taben els verds tb vaig flipar i més coneixent gent de la q esta a dintre...no se es molt raro tot això pq lluites contre el sistema apoyat pel mateix sistema?? pero bueno...la veritat es q molta de la gent d'allà són genials i el que fan no està pas malament aixi q endavant CAN CALET!
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
21 mai 2005
Y que? esta como grupos que apoyan a Can Calet, eso ahora es lo de menos, a ver si en vez de esconderos detrás del ordenador dais la cara en el desalojo si sois tan coherentes...

putos CIBERCOHERENTES.....que haceis beneficiando al sistema teniendo internet?de que comeis, del huerto de ksa? y la ropa?ya...la fabricais vosotros...



Aupa Can Calet!No podrán desalojar nuestras ideas!!
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
22 mai 2005
unos minimos han de ser asumidos. No puedes luchar contra el sistema teniendo a tu lado a legionarios del sistema. Es una cuestion estrategica.
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
22 mai 2005
Endavant amb la lluita a la comarca!!! endavant Casal Quico Sabater,Casal La Republica,Casal La Traca,Cso Can Calet!!!! la lluita kontinua !!!
salut kompanys/es!!!
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
23 mai 2005
Endavant Can Calet!!! Que les vostres veus no les calli ningú!!! Que us ho kurreu molt!!!Que callin aquests que només que li troben pegues al que feu o deixeu de fer. No els volem!!!
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
23 mai 2005
No ens faran creure! Ni la repressió ni els integristes-puritanos de la revolució! Amb les idees clares, per tots els mitjans (inclosos els que podem aprofitar d'aquesta púrria de penya com son els verds), avançarem fins la victòria, SEMPRE! Ànims Can Calet!
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
23 mai 2005
Què passa? Que a la comarca només es lluita als casals indepes?

Què de les experiències autogestionàries de la gent de Caldes? Què hi ha dels i les llibertàries que no deixen que la memòria històrica i l'autonomia es perdi?

Per què sempre emprem denominacions partidistes?

I són tant sols uns exemples.

Can Calet esperem que duri, aprèngui de l'experiència i que encara que el dessallotgin tornin amb més empenta; però, si us plau, prou de fer demagògia.

Salut i revolta.
Re: Desallotjament??? Can Calet més viu que mai!!!!
30 mai 2005
jo la malloria d'aqusta gent la conect i son vona gent ancara k les seves pintes diguin k no pero si arriveu anar a la manifestacio de cancalet el dissabte 29 aurieu sabut k su plenegen molt be .i k tene pe brots . jo numes dic k endavant i k no poden desselotjar els nostres somnis

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more