Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació
Censura a Palma
20 mai 2005
El proper dilluns 23 de Maig, sâhavia de celebrar una xerrada, emmarcada dintre de les jornades âPartit Popular i mitjans de comunicacióâ? organitzades per Maulets, el jovent independentista revolucionari amb el periodista i director del diari basc Berria, Martxelo Otamendi, a la casa de la cultura de Palma. Un cop la directora del centre ha sabut qui organitzava lâacte i la temàtica entorn a la que giraria han començat un seguit dâentrebancs i dificultats que, finalment, han impossibilitat la celebració de la xerrada en aquest local.
Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, volem fer patents les següents consideracions:

A)     El Partit Popular ha fet palès clarament el seu talant antidemocràtic,aquest cop mitjançant entrebancs, negant les sales públiques a aquells col•lectius que s’atreveixin a denunciar les seves actuacions. Bon exemple ja el varem viure fa unes setmanes, quan ja negaren la sala per un acte del Comitè de Solidaritat amb Euskal Herria
B)     La no cessió del local respon exclusivament a directrius polítiques, doncs abans de conèixer la temàtica i qui organitzava la xerrada se’ns havia assegurat que amb tota certesa teníem la sala a la nostra disposició
C)     Valoram aquest acte de censura cap a Maulets, el jovent independentista revolucionari com qualsevol altre dels atacs que hem anat patint les darreres setmanes, ja sigui en forma de criminalització, atacs vandàlics contra locals independentistes o les constants amenaces rebudes per part d’elements d’extrema dreta.
D)     Aquests atacs únicament ens refermen en les nostres conviccions i ens donen més força per assolir l’objectiu que ens hem marcat.

Finalment, volem anunciar, que la xerrada tindrà lloc a la seu d’Esquerra Unida de Palma, situada al carrer del Sindicat n 74, 1r dreta. La resta d’actes de les jornades continuen projectades al mateix lloc que ja anunciàrem.


                    Maulets, el jovent independentista revolucionari
                            Palma, Divendres 20 de Maig
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Censura a Palma
21 mai 2005
tolerància zero amb els censors!
fotem-los fora del país!
Sindicato Sindicat