Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Vine a la Queeruption! ( o no)
19 mai 2005
Bé, de fet, anar o no anar a la queeruption no té massa importància. A no ser que allò que us preocupi a la vida (aquest breu lapse de tps que ens entreguen i a veure com te les compons, reina) sigui l'estar a l'últíssima en qualsevol tipus de teoria (cadascú tria la seva).
Jo sóc una dona de l'edat mitjana, si fa no fa, que he deixat de preocupar-me per estar a l'avantguarda (mai ho he estat, per altra banda, ni ningú ha pensat ni per un moment que ho estés, i malgrat això, força gent sensata i moderna m'ha respectat).
Bé, però anem a la cosa. Que aquests afers del gènere i tal queden molt guays però són força complicats. Si ens ho parem a pensar una miqueta, de seguida veiem que el gènere (com d'altres vectors, circumstàncies i mandangues) ens condicionen i conformen déu n'hi do com (=mogollon).
Vull dir que l'haver nascut nena o nen (tant com haver-ho fet a Calcuta, Ponferrada, Detroit o Palestina) ens marca d'una manera fulminant, pesadíssima i indefugible.
Aquestes petardes que organitzen la queeruption són com tu i com jo: imperfectes, pressumptuoses, encantadores i entranyables de vegades.
Es pregunten sobre el gènere.
És important fer-ho.
Pot ser divertit, fins i tot.
Jo, de moment, entenc la vida com un joc d'aprenentatge. Constatar que bona part de mi és com és perquè vaig néixer nena no em fa la vida més fàcil però em permet cabbussar-me en aquesta aventura que he escolllit que sigui la meva vida.
Anar a la queeruption no té la més mínima importància. I segurament a Crónicas Marcianas han fet coses molt més transgressores.
No tenim ni el privilegi de ser avantguardes bohèmies i incompreses.
La queeruption és un divertimento d'un gueto minoritari i sense massa pretensions de canviar el món.
De totes maneres jo no en sé res dels anhels ocults de les petardes que munten la queeruption.
Jo no en sé res de res.
Però el gènere és un tema pendent ( sense posar-nos solemnes, eh, cuques!). I elles, les petardes que organitzen la queeruption, se suposa que ho volen fer (parlar, investigar sobre el gènere).
Per què no t'hi presentes i les desafies?
Fes-los l'interrogatori que més et plagui. No et deixis impresssionar per les seves maneres d'autòmates de tornada de tot... Vine i critica, estem en el Mediterrani!
O no, com ho vegis.

This work is in the public domain

Comentaris

queer picture
19 mai 2005
indeximage.gif
.
Mira també:
http://r23.cc/community/?q=node/225
Re: Vine a la Queeruption! ( o no)
20 mai 2005
Però, on es fa el Queeruption?
la lucha de clases sí es transgresora
20 mai 2005
Pronto, tanta transgresión lésbica engrosará la lista de víctims of the system. Tal concepto, no sé si ha sido desarrollado todavía, desde el comunitarismo lesbiano, no apto a contaminaciones ajenas.
Re: Vine a la Queeruption! ( o no)
20 mai 2005
Boix o boig?
Re: Vine a la Queeruption! ( o no)
20 mai 2005
el lloc el faràn públic en breu. si vols més informació: www.queeruption.org/barcelona
Re: Vine a la Queeruption! ( o no)
27 mai 2005
tot això és molt rar, em feu por.
Re: Vine a la Queeruption! ( o no)
14 jun 2005
Jo he entrat en la web i no toleren res , són uns intol´lerants i feixistes , i a sobre mariconets , pobrets, tens raó gutenaben wie geht es dir , a mi em fan por.
Sindicat