Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
novetats sobre el possible empresonament d’en franki.es suspen la concentració pel pròxim dilluns 23 de maig.
19 mai 2005
QUEDA SUSPESA LA CONCENTRACIÓ DEL PRÒXIM DILLUNS 23 DE MAIG DAVANT DELS JUTJATS DE TERRASSA EN SUPORT A EN FRANKI.
S'HA SABUT QUE AKEST DIA ENCARA NO DONARAN LA DATA I PRESÓ D'INGRÉS.
Aquesta setmana, a través dels advocats, ens hem assabentat del motiu de la citació d’en Franki pel dia 23 de maig als jutjats de Terrassa.
En un principi, al tractar-se de l’inici de la fase d’execució de la condemna (o sigui, l’ingrés a presó) es va interpretar com que seria el dia on notificarien el dia i la presó d’ingrés.
Però no ha estat així, si bé es cert que s’inicia la fase d’execució, el dia 23 només citen perquè els condemnats paguin la pena-multa pel delicte d’ultratges a espanya. Aquest és un dels passos previs abans de que tornin a citar per notificar data i presó d’ingrés.
Per tant, la concentració prevista pel dia 23 queda suspesa i aplaçada fins que realment, i esperem que mai arribi a passar, hi hagi data d’un possible ingrés a presó.

D’altra banda els advocats també han informat que abans de poder presentar el Recurs d’Emparament al Tribunal Constitucional cal haver esgotat totes les vies judicials, ja que si no corríem el perill de que no ens l’admetessin. Només ens en quedava una, que era presentar un escrit a l’Audiència Provincial manifestant que s’havia produït un incident de nul•litat a la sentència que va emetre la mateixa Audiència el dia 1 d’abril, on confirmava la sentencia del jutjat de terrassa que condemnava a en Franki. És a dir, existeixen a la sentència unes vulneracions de drets que motivarien que aquesta quedés anul•lada i s’hagués de repetir. Aquesta nul•litat s’ha manifestat a l’Audiència Provincial aquest dimarts passat 17 de maig. Ara tenim uns 15 dies de plaç perquè ens contestin i si fos negatiu llavors tindríem 20 dies per recórrer al Tribunal Constitucional.

Per acabar d’explicar aquestes informacions, certament una mica complexes, caldria afegir que actualment la situació del company terrassenc es troba encara en mans de la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Barcelona i no com havíem mantingut fins ara en mans del Tribunal Constitucional a Madrid. Ara el que ens resta és esperar que l’Audiència anul•li la sentencia condemnatòria i en pronunciï una d’absolutòria.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa. Dimecres 11 d’abril del 2005.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: novetats sobre el possible empresonament d’en franki.es suspen la concentració pel pròxim dilluns 23 de maig.
20 mai 2005
Franki no estas sol, la solidaritat es la nostra arma de lluita!!!!!!!!! mai podran tancar les nostres idees i mai su posarem FACIL!!!! contra l'estat i tota autoritat! lluita autonoma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more