Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Un altre maltracte ecològic
19 mai 2005
Volen excloure Collserola de la xarxa europea d'espais naturals protegits, cal defensar el poc espai natural que ens queda de l'especulació i dels túnels que malmetran definitivament la biodiversitat de la serra.

Actuem abans que no sigui massa tard!!
Mira també:
http://www.depana.org/

This work is in the public domain

Comentaris

desde la pàgina web de Depana:
19 mai 2005
Collserola, també és Europa!

Estem preparant unes al.leagacions per demanar una millor articulació de l'ampliació de la Xarxa Natura 2000 que està en informació pública per part del DMAH. El termini s'acaba a final de juny d'aquest any. Aquesta xarxa europea d’espais naturals protegits té per objectiu la conservació de la biodiversitat a nivell de la Unió Europea i a Catalunya s’integra al sistema d’espais naturals protegits.

Sorprenentment a l’actual proposta no figura l’espai natural protegit de Collserola malgrat s’hi trobin hàbitats d’interès (algun d'ells prioritaris) de conservació d’acord amb les Directives comunitàries vigents. De les diferents mancances de la proposta, aquesta és la més destacable per extensió, grau d'amenaça, importància i representativitat és la Serra de Colserola. En breu disposarem de les al.legacionms per a la totalitat de Catalunya.

No obstant, hem pensat que el cas de Collserola no pot esperar. Per aquest motiu, des de DEPANA us convidem a demanar al Director General del Medi Natural que inclogui Collserola a la xarxa Natura 2000.

Si comparteixes la nostra demanda et convidem a enviar el text adjunt a:

dgmn.dmah ARROBA gencat.net

Moltes gràcies per la teva col·laboració.
Sindicato Sindicat