Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : especulació i okupació
8ª sessio Repensar Barcelona Recuperar la ciutat
17 mai 2005
per a sentir els audios de xarrades anteriors
molt molt bons!
http://www.coordinadoraraval.org/repensarbarcelona
>DIJOUS 19 maig, 19:30h -lloc: La Fera /veure mapa
Santa Àgata, 26 <M> Fontana

"Com volem governar-nos? Una proposta des de la Cultura"

Connie Mendoza.
Coordinadora de l'aavc, (Associació d’Artistes Visuals de Catalunya), que forma part de la "Plataforma de la Cultura per un Consell de les Arts".

"El canvi de model d’administració dels recursos públics i les competències en matèria de cultura és una aspiració dels creadors i un compromís de les tres forces polítiques que governen la Generalitat de Catalunya.
L’Associació Artistes Visuals de Catalunya junt amb altres organitzacions ha impulsat la Plataforma de la Cultura per un Consell de les Arts, un moviment que representa a 10.000 professionals i més de 350 empreses culturals.
Que ha fet públic el document “L’acord del Castell de Sant Boi�: el Consell de les Arts que volem els creadors i agents culturals (consultable a www.aavc.net).
Un nou model basat en l’autonomia de les arts, protegit dels partidismes i els avatars electorals. Un Consell de les Arts amb poders executius que traslladi la gestió de la cultura a la societat civil. Un Consell de les Arts constantment renovat, que actuï amb transparència i rigor. Una altra forma de suport a la creació que aprofundeixi la democràcia.

Susana Noguero (Platoniq).
Platoniq: sistema cultural co-operativo, es una plataforma de selección y producción de proyectos que relacionan nuevas tecnologías con cultura.
Platoniq se mueve en el terreno tanto de la comunicación como en el campo de la creación digital. Busca crear puentes entre el trabajo de agente cultural y productor. El punto central es la interacción entre las nuevas tecnologías, la cultura popular y el evento social, con la intención de establecer conexiones entre Internet/ nuevos media (definido como "on line") y espacio físico público (definido como "on site").


Joan Vila-Puig (Sitesize)
Sitesize: Territori_ Intervenció_ Cultura, treballa des de la cultura visual, la representació territorial, la identificació i construcció d'imaginaris socials urbans i de formes de participació comunitària. Entent l'àmbit local com un espai privilegiat d'encontre i experimentació, com un territori que es construeix col·lectivament des de la ciutadania.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat