Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
26 i 27 de maig: Convocada “Contracimera de Lluita per la indústria i els drets dels treballadors� front a la Cimera de la Patronal Europea
16 mai 2005
Front a la reunió de la Patronal europea del calcer els dies 26 i 27 de maig a Elx, destinada a estudiar els beneficis de la deslocalització i la reconversió industrial de les comarques sabateres, denunciem que aquesta reunió no és més que una provocació per als treballadors: ELS REBREM COM ES MEREIXEN!!!
Logo_ATMUP.JPG
Davant de la Cimera de la Patronal Europea, DENUNCIEM:

·     La responsabilitat de les administracions (local, autonòmica, estatal i europea) en les greus dificultats que està travessant tota la nostra indústria, pel seu desinterés manifest cap a l'enfortiment del nostre teixit productiu, per haver-nos venut a les multinacionals i per voler convertir-nos en una terra de serveis on altres puguen vindre a estiuejar i a passar la seua jubilació sempre que els resulte barat i es puga omplir les platges d'urbanitzacions.

·     Que els empresaris del calcer il·licitans no són els creadors d'ocupació que diuen ser; i que han demostrat ser incapaços de garantir els llocs de treball de la indústria il·licitana i de la resta d'activitats que viuen gràcies al consum dels treballadors del calcer. Que la patronal crida a endur-se la producció d'Elx i de l'Estat espanyol per mantindre els seus alts beneficis, per poder seguir comprant-se el xalet i el Mercedes.


·     Que aquesta crisi està essent utilitzada per abaratir encara més el cost de la mà d'obra.

·     Que els treballadors que estan endeutats fins al coll, pagant la seua hipoteca o el seu cotxe, són abocats a la ruïna amb els acomiadaments. Cal que es reconega la situació de clandestinatge que han patit els treballadors durant dècades i, consegüenment, que els siga assegurat un nivell de vida digne, encara que no hagen pogut cotitzar el que calia: Salari social per les víctimes de la precarietat.


ANUNCIEM davant de la cima de la Patronal europea:

La celebració d'una ContraCimera en resposta a la cima de la Patronal europea els dies 26 i 27 de maig.

Muntarem una acampada en les voltants del lloc on tindrà lloc la Cima de la Patronal (Centre de Congressos d'Elx) durant els dies en què se celebraran les seues reunions.
La idea és realitzar debats, assemblees, activitats lúdiques i reivindicatives... donant una resposta contundent a aquells que volen desmantellar la indústria per a seguir beneficiant-se a costa dels treballadors.

Per aixó, fem un crida a tots els col·lectius i moviments socials que desitgen participar en aquesta lluita contra la patronal:

Benvolguts companys i companyes:
Com ja deveu saber, la Confederació Europea del Calcer (la patronal) celebrarà a Elx una cimera els propers dies 26 i 27 de maig, a la qual assistiran representants de més de 20 països.
Considerem que la celebració d'aquesta Assemblea, en la mateixa capital de la precarietat, és un exercici de cinisme, tant més greu per quant culmina els centenars d'acomiadaments que s'han dut a terme durant els darrers mesos.
Per tot això, des de l'Assemblea de Treballadors-MUP creiem que el poble d'Elx en general, i els treballadors en particular, han de donar una contestació contundent davant d'aquest acte d'hipocresia; i és en aquest punt on els col·lectius i moviments socials organitzats tenim la responsabilitat de fer costat amb ells. Tot seguint la nostra idea que aqueixos dies han d'esdevenir unes jornades de lluita, hem elaborat un esbós de programa d'activitats, que ens agradaria definir i desenvolupar en comú amb vosaltres.
Consegüentment, us convidem a assistir a una reunió preparatòria a l'Ateneu Popular d'Elx (C/ Manuel Vicente Pastor, 90, al costat dels Pisos Grisos), proper dimecres 18, a les 21:00 h. per a acudir dimecres que ve 18 de maig a les 21:00 h. A l'Ateneu Popular d'Elx (en el carrer Manuel Vicente Pastor, núm. 90).


BASTA JA D'EXPLOTACIÓ!!!

NO PODEM DEIXAR QUE ACABEN AMB LA NOSTRA INDÚSTRIA!!!

ELS REBREM COM ES MEREIXEN!!!

NO PASSARAN !!!!!!


Assemblea de Treballadors-MUP

Contacte: mup_elx ARROBA yahoo.es
Tel. 630 45 13 10 / 626 14 77 31
Mira també:
http://www.mup-elx.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat